Anyut ma operálták az operáció után még kapot eros fájdalom csillapítót azért nem tudta kinyitni a szemeit és csak úgy tudot beszélni és másnapra már jobban lesz?
Igen:)
Az altató/fájdalomcsillapító hatása azért több idő mire kiürül a szervezetből.
Altatásos volt?
Ha igen, biztosra tudom mondani, hogy jobban lesz.
Nekem volt altatásos operációm, totál fáradt voltam, össze vissza beszéltem, írtam a közvetlen ébredést követően, nagyon ki voltam ütve.
Másnap jól voltam agyilag teljesen, néztem is magamra, hogy mi a jó fenéket írogattam le, és hogy értették meg mások a "Jlo vygok, mnidenn renbenn" mondatokat :")
Másnap már szépen tudtam mozogni is, menni fürdeni.
Persze, az altató hatása! Holnapra sem lesz olyan, mint mindig, de ezek elmúlnak. Lassabban mozog, megfontoltabban holnap is, mert kellemetlen/fáj a heg. A gyógyulás hosszú, 1-2 hétig sokkal lassabb lesz, aztán egyre többet bír fokozatosan.
Ha ennyire izgulsz érte, akkor otthon tegyetek rendet, és segítsétek az elkövetkező 1-2 hónapban, hogy könnyebben felépüljön!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!