Sos, hogy oldjam meg ?
Sajnos a betét egyáltalán nem működik. A tampon se tökéletes megoldás, de a semminél nyilván jobb. Egyedül kehellyel lehet biztonságosan vízbe menni. De azt még bonyolultabb felhelyezni, mint a tampont.
Szerintem kérdezd meg az egyik tapasztaltabb barátnődet vagy anyukádat hogyan kell felhelyezni jól a tampont. Vagy vannak róla 1-2 perces illusztrált videók is a neten.
Muszáj? Sportolni nem muszáj....
Meg nőként ilyeneket illene tudni megoldani...
Szerintem annyira nem lehet ezt elrontani. Tedd be olyan mélyre, hogy kényelmes legyen, és főpróba gyanánt mászkálj egy kicsit, ugrálj párat. Ha kényelmetlen, akkor tedd kicsit beljebb, de sanszos hogy érezni se fogod.
Ha nagyon erős a vérzés, akkor a vizes tevékenység közben kérj egy mosdó szünetet és cseréld ki.
De ha nincs extrém durva verzesed, akkor semmi baj nem lesz. Még ha kicsit szivárog is, a tampon és a bugyi pont annyira felfogja, hogy ne látszódjon.
Köszönöm mindenkinek!
Tényleg muszáj bemennem a vízbe (de szerencsére nem fürdeni,szörfről lenne szó,tehát csak annyit kell benn lennem,amég beviszem a cucot meg kiviszem,+az esések,de ha ilyen marad a szél,akkor valószínűleg azokkal nem kell számolni :))
Ömm csak hogy tisztázzam magam,nem kamu a kérdés,és nem perverz idióta vagyok... De amúgy köszi a segítséget,nézem a dobozon az útmutatót,annyira nem tűnik bonyolultnak.
Köszi,szerencsére nem annyira erős a vérzésem,főleg így az első napon,ha holnapután lenne ez a program,akkor nagyobb gondban lennék.
Tényleg nem így élesben kéne először tampont használnom,de csak délután lesz a szörfözés,addig "gyakorlom" a dolgot.
2-es köszi,azt a neteset is megnézem,hátha.
Még egyébként az jutott az eszembe,hogy felveszek a fürdőbugyira még egy ilyen sötétebb strandgatyát,sokan hordanak,szóval nem lesz feltűnő,meg ha picit mégis átáznék,akkor még az is fel tudná kicsit fogni a vért...
De köszi mindenkinek :)
Sziasztok!
Noss szerencsétlenkedtem egy sort a tamponnal,kvázi ráment a délelőttöm hogy megtanuljam helyesen felhelyezni,de végül összejött,mert azt találtam ki főpróbaként,hogy tamponnal belefekszem egy kád vízbe, és átment a próbán,csak egy icipicit szivárgott.
És akkor a szörfözés előtt kitaláltam,hogy hogyha neoprénban megyek be,akkor kevésbé esélyes hogy látszódik ha átázom,de az nem jött össze,mert borzasztó meleg volt, és már a neoprén felvételénél majd megsültem,nem hogy abban még mozognom kellett volna ...Ezért felvettem a szoros bugyit,abba tettem betétet (tudom hogy vízben semmit sem ér,de növelte a biztonságérzetem 😂),a bugyira egy fürdőbugyit,ez már furán nézett ki,de erre jött még a fürdőgatya ...Tehát elég bizarr látványt nyújthattam,de egyébként a szörfözés mentbár néha úgy éreztem hogy "na most mindjárt kiesik belőlem a tampon" szóval vagy nem teljesen tökéletesen helyeztem fel,vagy csak bebeszéltem magamnak. Viszont nem voltam bent másfél órát,mert megijedtem hogy hogy fogom kiszedni a tampont (már a fürdőkádas akciónál is alig ment,de mondjuk ott végig vízben voltam),szóval kb egy óra múlva kijöttem,de amúgy nem néztek rám furán,szóval a lényeg hogy sikerült benn lennem 1 órát!
Tehát köszi nektek,jó sokat segítettetek :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!