Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hogy oldjam meg BETÉTTEL!hogy...

Hogy oldjam meg BETÉTTEL!hogy testhezálló ruhákon ne látszódjon át?

Figyelt kérdés
2020. jún. 19. 14:51
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
21%
Miért akarod betéttel megoldani? Feltalaltak már a tampont. Tisztasági betetnel meg van egeszen mini is ami nem látszik ha arra gondoltál.
2020. jún. 19. 14:54
 2/21 anonim ***** válasza:
89%
Menstruálva én nem vállalnék be ilyen ruhát. Tegyél be egy betétet, olyan vékonyak, hogy egyáltalán nem biztos, hogy látszik, csekkoltasd le valakivel.
2020. jún. 19. 14:58
 3/21 anonim ***** válasza:
27%
Szívesen a választ 1 vagyok megerte tanácsot adni. Egyébkent meg a rendes betét látszani fog. Nem diplomatikus valaszként vagy betét vagy feszes ruha. Te is látos hogynem kivitelezhető akkor minek kérdezed? Nem értem mi a gond a tamponnal. A minit szűz lányok is használják.
2020. jún. 19. 15:13
 4/21 anonim ***** válasza:
80%
Tudod, van aki nem tudja elviselni a tampont... én pl nem.
2020. jún. 19. 15:26
 5/21 anonim ***** válasza:
70%

4-es: akkor ott a másik megoldás, azokon a napokon ne vegyen fel testhezálló ruhát.

Talán olyan viszolygás nem létezik, hogy valaki nem tudja elviselni, hogy NEM-testhezálló ruhában van. :)))

2020. jún. 19. 15:28
 6/21 anonim ***** válasza:
100%

4 vagyok: itt arra vonatkozott a válasz, hogy olyan tanácsot kéne adni, amit kért. Simàn meglehet mondani, hogy úgy sajnos nem lehet. :)

Ha én csokis sütit kérek, ne a vaníliàsat ajánlgassák. Csak ennyi.

2020. jún. 19. 16:29
 7/21 anonim ***** válasza:
25%

6. de ő nem csokis sütit kért vanílias helyett hanem vilagűr ízűt amilyen nem létezik :D ezt ő is tudja csak feltette ezt a kérdést hátha törtenik valami a mai napon :D a tampon tényleg elviselhetetlen dolog, érezni sem lehet :D csak akkor minek akarsz testhez álló ruhát? Gondolom így nemi életed sem lesz. Férfiak bosszantására?

Gyakorold a tampon használatot. A szépségért meg kell szenvedni kisasszony.

2020. jún. 19. 17:25
 8/21 anonim ***** válasza:
81%
Sajnos a kettő együtt nem játszik. Vagy az egyik, vagy a másik. A betét az egy testhezálló ruhánál mindig látszani fog. :)
2020. jún. 19. 17:31
 9/21 A kérdező kommentje:
Szóval!Láttam már ezen az oldalon bántó megjegyzéseket,de ezeknek az embereknek akik rosszindulatú választ írnak nincs jobb dolguk:)Borzalmas,hogy alig vannak olyan emberek akik normális választ tudnak adni.A kérdésemet nem azért tettem fel mert nem volt más dolgom!De természetesen akinek nincs normális élete minden dologba bele kell kötni.Amióta megjött a menstruációm folyamatosan rettegek,hogy mikor ér kellemetlen szituáció.(ebbe is kössetek bele!)Fiatal vagyok tánc fellépéseknél kell néha szoknyát vagy valami extrémebb ruhát hordani.Ilyenkor nem mondhatom és nem is akarom lemondani.Jaaa!És mint mondtam fiatal vagyok eszem ágában sincs mutogatni magam:)De persze ha magadból indulsz ki...Szóval cikizzetek engem nyugodtan ezért,de bízom benne,hogy vannak még normális válaszolók!
2020. jún. 19. 20:43
 10/21 anonim ***** válasza:
21%
Majd ha normálisan leírod a problémádat akkor kapsz normális választ is. Használj tampont tanc fellépéseknel iszonyú gáz a betét mert meg mozogsz is ki is eshet a színpadon na az tényleg ciki lesz. Én is aggódnék. Ha fellépés előtt beteszel egy minit nem fogsz 1 óra alatt beázni ha erős akkor sem. Nem kell aggódnod. Mikor megjött eleinte én is aggódtam és be is áztam sokszor. Aztan meghívtak egy buliba egy fiú osztalytársam. Ott nem volt megoldás mert csere nelkül nem úsztam volna meg az estét és nem tudtam volna hova tenni a használtat mégsem tehettem a csurom véres betétet a zsebembe aztán a szemetesükbe lebuktam volna úgyhogy akkor kilróbáltam a tampont. Azóta SOHA nem használok betétet. Annyira probléma mentes. En akkor még szűz voltam de így sem volt gond. Gyakorod előtte otthon. Az nem latszik semmiben még fürdőruhahoz is hordhatod.
2020. jún. 19. 21:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!