Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hogy oldjam meg BETÉTTEL!hogy...

Hogy oldjam meg BETÉTTEL!hogy testhezálló ruhákon ne látszódjon át?

Figyelt kérdés
2020. jún. 19. 14:51
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
20%
Obt vegyél azon van olyan bevonat ami miatt könnyebb használni. Drágabb de megéri. Egyebkent meg képzeld a nem kedves valaszadóknak is van eletük vagy már unják az ostoba kérdéseket meg kérdezőket. De talán ebből tanultál és legközelebb leírod pontosan mi a bajod. Mert az olvasódi nem gondolatolvasók.
2020. jún. 19. 21:26
 12/21 anonim ***** válasza:
63%

Hogy eshet ki a betét?! 🤣🤣

De amúgy táncfellépésekre valóban a tampon lehetne jobb megoldás. De ne higgy annak, aki azt mondta, a tampon megváltoztatta az életét... azt is cserélni kell, csak talán nem olyan sürgetően, mint a betétet.

2020. jún. 19. 22:52
 13/21 anonim ***** válasza:
25%
Simán kieshet szoknyában. A tanarunknak az óra közepén esett ki. Iszonyat ciki volt pedig magyar óra volt nem tánc. Pedig képzeld megvaltoztatta a tampon a mensesem te nagyokos. Mert a tampon picike elfér a zsebembbe anélkül hogy látszana így senkinek nem tűnik fel ha kimész vele a wcre. A hasznaltat meg le lehet húzni a klotyón így nincs gond se vendegségben se ott ahol nincs szemetes. Diszkrét. Nem látszik, nem tapintható, nem csúszik el, nem ázik be ha időben cserélsz, nem is érzed mintha meg sem lenne. De persze lehet szenvedni a betéttel. Élmény mikor beázol és totál véres a gatyád is. Az is szuper mikor cserélsz és még a feneked is tiszta vér letörölgetni sem tudod és ülhetsz abban amíg haza nem érsz. Az is rohadt kellemes mikor érzed épp most távozott belőled egy nagyobb adag. Ezt még sorolhatnám egy darabig....szerintem baromi undorító. De aki erre a hororra vágyik használjon nyugodtan betétet. De a teshez álló ruháról mondjon le ha nem akar beégni. :)
2020. jún. 19. 23:54
 14/21 anonim ***** válasza:
25%

A legjobb mikor 35 fok van nyáron és izzadsz mint a ló és emiatt elenged a betét ragasztása :D micsoda elmény. A vér meg folyik végig a lábadon mert elcsuszott a betét :D a következő kérdés mi lesz? Fürdőruhaban hogyan hasznaljunk betétet? :D

Aki nem szűz annak az intimkehely is jó megoldás lehet ha nem tetszik a tampon.

2020. jún. 19. 23:57
 15/21 anonim ***** válasza:
69%

Lehúzod a wc-n?! Uram isten...

Nem véletlenül van kiírva néhol, hogy betétet, tampont a KUKÁBA!

Mi az, hogy megváltoztatta a mensid? Uram isten... xD hány éves vagy? Tudod te egyáltalàn, miről van szó?

2020. jún. 20. 08:45
 16/21 anonim ***** válasza:
16%
Képzeld! 42 éves vagyok. És igen megváltoztatta. 15 éves korom óta nem használtam betétet. Előtte egy pokol volt a menses, azóta úszni is járok akkor. Nincs mindenhol kuka nem tapasztaltad még? Te a kakádat is a kukába teszed vagy elcsomagolod? Mert a tampon kisebb annál. Simán le lehet húzni. Szörnyülködjél nyugodtan ha nincs jobb dolgod, gondolom életedben nem használtál tampont vagy intimkelyhet.
2020. jún. 20. 08:54
 17/21 anonim ***** válasza:
100%

15: szerintem félreérted. Nem magát a ciklust változtatta meg, hanem a mensi "túlélését". Azaz kényelmesebb lett, mindenféle külső szagok és folyások nélküli...

Remélem, jól értettem. :)

2020. jún. 20. 11:11
 18/21 anonim ***** válasza:
20%
Igen :) de jó, hogy nem mindenki dislexiás itt :)
2020. jún. 20. 13:13
 19/21 anonim ***** válasza:
71%
De hát ő konkrétan azt mondta, hogy a menzesze változott meg. És mivel nekem pöpec a szövegértésem, amit hülyén írnak le, azt úgy is értem meg. :)
2020. jún. 20. 14:31
 20/21 anonim ***** válasza:
83%
Amúgy te a betétet is wc-n húztad le akkor? 43 évesen lehetne ennyi alap tudásod, hogy az ilyen cuccokat miért NEM húzzuk le... tessék utána olvasni, aztán beszélhetünk tovább.
2020. jún. 20. 14:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!