Vényköteles fogamzásgátló vs. Premens?
Az lenne a kérdésem, hogy a nőgyógyászommal abban egyeztünk meg, hogy először csak "gyengébb" vény nélküli fogamzásgátlót próbálok ki. Igazából még ez sem rendszerezte a vérzéseimet (még mindig 3-4-5 havonta vérzek és 23 múltam) viszont tapasztaltam pozitív hatást is, például a bőrömmel jót tett, tisztította. Minden évben elmegyek nőgyógyászhoz, teljesen kivizsgál, átnéz, de semmi rendellenességet, cisztát nem talált nállam, a vérvételek sem mutattak semmi problémát. Egyszerűen rendszertelen és ritkán jön a vérzésem, de azt mondta az orvos, hogy vannak olyan nők, akiknek ilyen ritkásan jön meg, de ez még a normális kategóriába tartozik.
Most azonban egyre jobban fontolgatom a fogamzásgátló tabletta szedésének elkezdését, ugyanis nemcsak hogy zavar a rendszertelen vérzés, de habár nem élek szexuális életet, szeretnék tisztább bőrt.
Kérdés: melyik tisztítja jobban a bőrt: egy vényköteles fogamzásgátló, vagy a Premens? (Lehetőleg olyan írjon, aki mind a kettőt próbálta!) Másrészt tudom, hogy sajnos minden gyógyszernek van mellékhatása, de mégis mik a leggyakoribbak, amiket orvos által felírt fogamzásgátló szedése alatt tapasztaltatok? 2 évvel ezelőtt ugyanis nagyon elhíztam antipszichotikumoktól, most azt visszafogytam hála Istennek, de nem szeretnék ismételten meghízni ilyen fogamzásgátlóktól, nem hiányzik ismét az a tortúra. Ha tudtok olyanokat írni, amik beváltak nektek, de mégsem híztatok tőle, légyszi tegyétek meg! Plusz a fogamzásgátló szedése alatt végig 0 (vagy akörüli) volt a libidótok, vagy csak a gyógyszer szedésének az elején és később visszatért?
Először is, te vagy olyan buta, mint egy tök, ha már ilyeneket írsz! Kijavítottátok a kérdésemet (ugyanis ez az oldal arról szól, hogy ha hiányos ismereteid vannak, kijavítják, vagy kiegészítik NORMÁLIS hangnemben !), senki nem írta, hogy még mindig azt hiszem, hogy a PreMens egy fogamzásgátló. Ki mondta neked, hogy még mindig azt gondolom? Ebből is látszik, hogy annyi eszed van, mint egy "tök"-nek, ugyanis olyanokat állítassz, amit senki nem mondott!
"Mert nekünk nem hiszed el hogy vény nélkül nincs hormonális fogamzásgátló!"
Ezt megint ki mondta, hogy nem hiszem el? Unatkozol?:D
"Maszturbálni szoktál? Kezdjük ott, hogy ehhez meg kinek mi köze van és ki a büdös francit érdekel."
Olvass vissza, előzőleg valaki megkérdezte, hogy miért zavar, ha nincsen libidóm, hogyha nem élek nemi életet. Erre válaszoltam. Jelzem, nincsen kiírva nálam se felhasználónév, se igazi név, nem is tudják a látogatók, hogy ki írja ki ezt a kérdést, ha meg téged tényleg nem érdekel ez a téma, minek írsz ennyi kommentet?
"...azon sem lennék meglepve ha a füledbe való ceruzadugdosást hívnád így. Nagyon gáz vagy."
Ne haragudj, de ha nem tudnád, a maszturbáció nem a füledbe való ceruzadugdosást jelenti, nézd meg egy átlalános iskolás biológia könyvben. Ezzel ismét megerősítetted, hogy olyan buta vagy, mint egy tök. + te vagy a gáz ;) Ja és a maszturbálástól nem lehet teherbe esni...
Köszönöm próbálkozásod, próbálkozz máshol :)
Higgy amit akarsz, az a te kis véleményed lesz (amit meg is tarthattál volna magadnak, de nem tetted meg, mert hosszú a nyári szünet és unatkozol). Az ostoba az sajnos te vagy, ha már ilyeneket írsz.
Korábban már megírtam, hogy premenset szedtem, az rendesen rendbetette a bőrömet, most alig van pattanásom.
Persze ettől még lehet, hogy te nem is vagy nő csak egy unatkozó tizenéves fiú pattanásokkal.....
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!