Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Nem múlik el a menstruációm,...

Nem múlik el a menstruációm, így is elmehetek nőgyógyászhoz?

Figyelt kérdés
Egy hónapja folyamatosan vérzek, így is megvizsgál a nőgyógyász? Mi van akkor, ha ahogy felülök a vizsgálóra kifolyik belőlem a vér? Voltam már nőgyógyásznál amikor nem véreztem de most undorítónak érzem magam!

2020. júl. 2. 18:10
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Semmi probléma, hiszen ez a panaszod, hogy nem múlik a vérzés, így is megvizsgál. Papírtörlőt odateszed, amíg odaérsz a székhez, ott meg már nem kell vele törődnöd. Ne érezd ezért kellemetlenül magad, nem lesz újdonság az orvosnak!
2020. júl. 2. 18:17
 2/10 anonim válasza:
100%

Ha egy hónapja folyamatosan vérzel, akkor az a legkisebb gond, hogy ha esetleg kicsöppen pár csepp...

Természetesen így is megvizsgál a nőgyógász.

2020. júl. 2. 18:17
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Menj el nőgyógyászhoz én ne paráz ezen!
2020. júl. 2. 18:32
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha egy hónapja nem múlt el a vérzés, akkor nagyon is indokolt orvoshoz menni. De nem biztos, hogy vizsgálatra van szükség, lehet, hogy vérvételre küld hormonvizsgálat miatt. Kikérdez majd, és eldönti. Ha szükséges, akkor a vérzéstől függetlenül meg tud vizsgálni, hiszen nem te vagy az egyetlen, aki nem múló vérzés miatt megy oda.
2020. júl. 2. 18:35
 5/10 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek, holnap kérek időpontot!
2020. júl. 2. 18:46
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Menj el orvoshoz mindenképpen, majd ő eldönti, hogy megvizsgál-e ténylegesen vagy tényleg csak vérvételre küld stb. Ha kifolyik a vér belőled az sem probléma egy nőgyógyásznál, hidd el, látott már ilyet, nem fog fentakadani ilyesmin.
2020. júl. 2. 18:47
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Mivel pont az a panasz, hogy vérzel, nyilvánvalóan megvizsgál. Minden 4. nő hasonló problémával megy, szóval nem fog meglepődni. Azért van a vizsgálóágyon fólia vagy valami...
2020. júl. 2. 21:41
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Engem nem vizsgált meg anno. Átküldött hasi uh ra, vérvételre és kaptam gyógyszert ami elállította. Csak a nadrágom kellett kigombolni az ultrahanghoz.

Ne parázz, lehet vetkőzni sem kell, viszont esetedben indokolt felkeresned.

2020. júl. 2. 21:53
 9/10 anonim ***** válasza:
70%
Azért elég nagy hanyagságra utal, ha nem vizsgál meg. Max szűzlány esetén fogadható el.
2020. júl. 2. 21:57
 10/10 Sssaszem ***** válasza:
Kedves Kérdező! Azóta mi lett veled? Mit csinált az orvos?
2020. júl. 3. 08:29

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!