Mitől lehet esténként alhasi görcsök több mint egy hete?
Figyelt kérdés
Két hete volt meg, 2 napig máskor 4-5 napig tartott. Mindig is meg szenvedtem a havit görcs és fájdalom borzalmas kombójával. Még így is hogy rendszeresen szedek fogamzásgátlót így is kicsit szokott fájni és görcsölni a hasam. Viszont.. most.. hiába elmúlt minden nap este 6-7 után görcsöl és fáj a hasam. A fogamzásgátlót minden nap 19:20 kor veszem be. És olyan 22kor meg szoktam ébredni egy kis hányingerrel.
20/L
2020. júl. 1. 00:49
1/2 anonim válasza:
Tudom írtad a tabit, de azért egy terhességi tesztet csináltass tuti ami tuti szerintem.
Nem akarok okoskodni, de ezek endo tünetek is lehetnek akár sajnos, vagy van egy kis ciszta. Nagyon görcsöl?
2/2 A kérdező kommentje:
3 mat is vettem. Mind a három érvénytelen lett.
2020. júl. 24. 11:14
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!