Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Menstuàciós kehelyről tapaszta...

Menstuàciós kehelyről tapasztalatok? Meddig jó?

Figyelt kérdés
2020. jún. 29. 18:17
 1/4 A kérdező kommentje:
menstruációs*
2020. jún. 29. 18:18
 2/4 A kérdező kommentje:
esetleg a menstruációs bugyiról?
2020. jún. 29. 18:43
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Kelyhet vettem a nagy környezetvédő kezdeményezésem közepette, de sajnos nekem nem vált be. Millió pozitív kommentet olvastam róla, de akárhogy-akárhányszor-akármeddig gyakoroltam a felhelyezést és a kivételt egyszerűen nagyon kényelmetlen volt.

Bocsi ha undi vagyok, de kifele kb repült mikor végre b.romi nehezen megindult akkor meg lehetett takarítani. Szóval nálam az, hogy bárhol cserélhető nem nyert bizalmat :D

2020. jún. 29. 18:48
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Már lassan egy éve azt használom, nekem pozitív csalódás volt. Kell egy kis idő még bele tanul az ember hogy kell kiszedni és betenni, de nem vészes. Nekem nincs annyira sok menstruációm ezért elég 12 óránként cserélni. Reggel felteszem este pedig fürdés előtt leveszem, és még így sincs tele. Az elején érdemes neked is be tenni egy tisztasági betétet ha szivárogna. A tisztítása sem bonyolult menstruáció előtt és után kiszoktam főzni, cserélés közben pedig leöblítem vízzel és folyékony szappannal megmosom. Úgy tudom évekig is jó lehet (5-8év)

Ha lenne kérdésed írj nyugodtan.

2020. jún. 30. 08:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!