Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Van itt olyan, aki mellkisebbí...

Van itt olyan, aki mellkisebbítésen esett át? Mik a tapasztalatok?

Figyelt kérdés
70/D vagyok, de egyre inkább azon gondolkozok, hogy szívesen megműttetném. Baromi kényelmetlen,zavar, nem mutat jól, nem szeretem a nagy melleket, sokkal jobb egy kicsi. Alig tudom normálisan tartani a hátam, nem fáj tőle, de nehéz. Melltartót találni pedig kész tortúra. Tartásával szerencsére nincs baj, de utálom, amiért bámulnak az emberek és beszólogatnak, pedig nem hordok kihívó ruhákat.
2020. jún. 24. 12:50
 1/2 anonim ***** válasza:

D kosàr azért nem olyan hatalmas hogy ilyen elviselhetetlen gondot okozzonak. Örülj hogy van, légy rá büszke.

Egyébként még a kínaikban, piacokon is van ilyen méret, nem még fehérneműs boltban.

Ettől jóval nagyobb mellnél indokolt a műtét

2020. jún. 26. 00:53
 2/2 anonim válasza:

70D-t még igazából az lenne a jó, ha meg tudnád tartani. 80/e-f-es lányként mondom, hogy tudom, hogy nem egyszerű.

Nem értek egyet annyira az előző válaszolóval, 80D-t még gyakran lehet kapni, 70D-t már nem annyira, mert kicsi a hátméret. Kezdj el otthon azért tornázni mindenesetre, vannak olyan gyakorlatok, amik a hát felső részét erősítik, ezeket érdemes lenne minél gyakrabban csinálni, illetve elől a mellkasizmot kicsit erősíteni.

Nem tudom, miért szólnak be az emberek neked meg miért bámulnak meg, én is elég vékony vagyok egyébként és e kosaras, mégsem kaptam beszólásokat (csak egy rokontól, aki azt hitte, nagyon vicces).

Nekem nem volt még műtétem, de szeretnék, ezért figyelni fogom a kérdést. Szerintem ha téged zavar, nyugodtan menj el egy plasztikai sebészhez, és ő megmondja, hogy mit ajánlana, de a komplikációkkal is számolni kell (mellbimbó elérzéketlenedése, nem tudsz majd szoptatni nagy eséllyel, fájdalom, gyógyulás közben bármilyen komplikáció a hegesedéssel), így lehet azt fogják mondani neked, hogy nem ajánlják.

2020. júl. 27. 14:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!