Van itt olyan, aki mellkisebbítésen esett át? Mik a tapasztalatok?
D kosàr azért nem olyan hatalmas hogy ilyen elviselhetetlen gondot okozzonak. Örülj hogy van, légy rá büszke.
Egyébként még a kínaikban, piacokon is van ilyen méret, nem még fehérneműs boltban.
Ettől jóval nagyobb mellnél indokolt a műtét
70D-t még igazából az lenne a jó, ha meg tudnád tartani. 80/e-f-es lányként mondom, hogy tudom, hogy nem egyszerű.
Nem értek egyet annyira az előző válaszolóval, 80D-t még gyakran lehet kapni, 70D-t már nem annyira, mert kicsi a hátméret. Kezdj el otthon azért tornázni mindenesetre, vannak olyan gyakorlatok, amik a hát felső részét erősítik, ezeket érdemes lenne minél gyakrabban csinálni, illetve elől a mellkasizmot kicsit erősíteni.
Nem tudom, miért szólnak be az emberek neked meg miért bámulnak meg, én is elég vékony vagyok egyébként és e kosaras, mégsem kaptam beszólásokat (csak egy rokontól, aki azt hitte, nagyon vicces).
Nekem nem volt még műtétem, de szeretnék, ezért figyelni fogom a kérdést. Szerintem ha téged zavar, nyugodtan menj el egy plasztikai sebészhez, és ő megmondja, hogy mit ajánlana, de a komplikációkkal is számolni kell (mellbimbó elérzéketlenedése, nem tudsz majd szoptatni nagy eséllyel, fájdalom, gyógyulás közben bármilyen komplikáció a hegesedéssel), így lehet azt fogják mondani neked, hogy nem ajánlják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!