Akinek volt "Gynecomastia" (férfi mellkisebbítés) műtétje! Írna tapasztalatot? Nálam is tervben van!
Figyelt kérdés
12-13 éves korom óta ilyen a mellem. Apámnak a mai napig van (44 éves),de őt nem igazán érdekli. Abban a korban elég kövér voltam,de sikerült leadni belőle,és izmosodni. Mai napig is járok edzeni,futni,de ez olyan maradt. Kitapintható a mirigyes csomó a bimbóm alatt. Megmutattam a háziorvosomnak azt mondta,hogy elmúlik,de én ebben már nem hiszek. Szóval az a tervem,hogy beszélek magánúton egy sebésszel,aki megcsinálná nekem szépen. Régen csöcsösnek csúfoltak,teljes joggal,és sajnos hiába jobb a testem,még most sem vehetek föl akármilyen pólót,sőt.
Várom a tapasztalatokat,akár itt,akár privátban!
Minden részlet érdekel!
19F
2017. márc. 3. 16:47
1/4 anonim válasza:
2/4 A kérdező kommentje:
2012 nem most volt.
2017. márc. 3. 23:24
3/4 anonim válasza:
Egy képet küldenél légyszi. Nagyon kiváncsi lennék hogy néz ki mert mintha nekem is hasonló lenne csak nem tudom hogy tényleg van vagy csak én látom annak.
4/4 A kérdező kommentje:
De ki lehet tapogatni! Konkrétan a mellbimbód alatt van a csomó. Fogd meg a bimbód,és csípd össze. Majd csípj minél nagyobbakat,és meg fogod találni a csomót.
2017. márc. 8. 23:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!