Fogamzásgátló szedésekor miket tapasztaltatok?
Figyelt kérdés
Gondolkozom rajta, hogy elkezdem szedni, de hallottam több embertől, hogy nagyon érzékenyek és depressziósak lettek utána, ezt viszont nem akarom. Tényleg megnőnek tőle a mellek valamennyire? És az mennyire igaz, hogy nehezebb teherbe esni utána, vagy meddőséget is okozhat? A menstruációt mennyire állítja be?2020. jún. 29. 13:54
1/2 anonim válasza:
En most kezdtem el ujra a Jangee-t, menstruaciom elso napjan suedni. Ennek mar 9.napja, es a verzesem azota se mult el - ugy menstrualok, mintha kb a 2-3.napon lennek. Emellett brutalis hangulatingadozasaim vannak. Melleim is kicsit erzekenyebbek, minimalisan nagyobbak is. Fel eve hagytam abba a fogamzasgatlot ezelott, akkor 5 honapig szedtem, es semmifele mellekhatast nem tapasztaltam.
2/2 anonim válasza:
Egy csomó téves infót szedtél össze.
1. Az, hogy érzékeny meg depressziós leszel, elöfordulhat, de nem mindenkinél kell, hogy legyen.
2. A mellek van, akinél megnönek, van, akinél nem, egyéni dolog.
3. A fogamzásgátló utána nem nehezebb teherbeesni, nem okoz meddöséget, aki ilyet "tapasztal", az ugyanitt lenne fogamzásgátló nélkül is, csak elötte nem "tesztelte".
4. A menstruációt semennyire sem állítja be, a hormonrenszeredet állítja teljesen le, ezért a gyógyszer szedése alatt nincs menstruáció. Ami van, az a megvonásos vérzés, ezt a gyógyszer okozza, a gyógyszerszünetben jeletkezik, ezért hiszik sokan, hogy rendszeressé tette a menzeszt, pedig nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!