Fogamzásgátlót használó lányok! Kimaradt fogamzásgátló tabletta ügyében kérdeznék tapasztaltakat, én is öreg motoros vagyok de még nem nagyon hagytam ki tablettát soha. Második héten hagytam most ki egyet de nem tudom melyiket. Mit tegyek?
Szedd végig a levelet így, hogy a kimaradt bogyót nem! veszed be. (azt rakd félre, hátha egyszer szükség lesz rá mondjuk hányás miatt)
Egy hétig használj kiegészítő védekezést és ennyi.
Én is Yadine-t szerek. De fel nem fogom, miért könnyen ide kérdést kiírni, mint felcsapni a betegtájékoztatót, amit pont az ilyen esetek miatt írtak...
"- Egy tablettát hagyott ki a második héten
Vegye be a kihagyott tablettát, amint eszébe jut, még akkor is, ha ez két tabletta egy időben történő bevételét jelenti. A következő tablettákat a szokásos időben vegye be. A terhesség elleni védelem nem csökkent, nem szükséges kiegészítő fogamzásgátló módszer alkalmazása."
Ha a 2. héten hagysz ki szemet, nem csökken a védelem. Szedd tovább, aztán a szokásos időben tartsd meg a 7 napos szünetet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!