Hpv fertőzés nagy a baj ?
Sziasztok!
HPV fertőzésem van eddig nemmi szemölcsöt nem találtam magamon...
De el kezdtem nézi a méhszájamat (ovut figyelem vele) és nem olyan szép sima hanem mintha az a hpv szemolcs lenne rajta :( nagyon megijedtem :( jovőhéten megyek orvoshoz de addig szivessen meghalgatnák saját tapasztalatot...köszönöm
#4 férfiaknál úgy tudom nem szűrhető rendesen. nekem nemibeteg gondozóban ezt mondták.
kérdező: szívás az biztos. vannak típusok amik okozhatnak rákot. amúgy a szemölcs nem csak kívül van? a méhszájon is lehet?
meg majd szexelni is nehéz lesz így, ha attól kell félned fertőzhetsz.
Több eve vagyok ugyan azzal az egy személyel!!!
Azt mondta nekem a dokim,h nem csak sexuális uton kaphattam el!!
Az a baj,hogy en sem tudom belul lehet e ez a hpv szemolcs ezert kerdezem 😭🥺
Állj!
Nem tudom, hogy miért lett törölve a kérdésem, de tényleg érdekel, hogy valaki, hogyan nézi a saját méhszáját?
Ebben mi volt a szabálytalan, amiért törölték?
5 *Azt mondta nekem a dokim,h nem csak sexuális uton kaphattam el!!*
Kétlem, hogy egy orvos ilyet mondott volna bárkinek is a HPV-ről.
Már csak azért is mert nemi betegség. Ugyanis ha egy férfi vizsgálat alá veti magát kivizsgálás céljából, már az urológus is nemi betegségnek tünteti fel a HPV-t.
Jó kamuzni?
Csak egy apró kérdés:
Megérte lefeküdni olyan férfivel, akit nem küldtél el vizsgálatra? Még mindig ostobának tartod azokat a nőket, akik addig nem hajlandóak szexuális kapcsolatba kezdeni, amig negatív leletet nem kapnak a partnerüktől?
Nekem is azt mondta a borgyogyasz,h nem csak nemi uton kaphattam el. Azaz a pasim nem csat meg.
Nem ertem miert hazudoznak az orvosok.
Monogam kapcsolatom volt nekem is!!
8.-nak.
És mennyi időközönként szűressek? Naponta?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!