Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakított velem, mert azt hiszi megcsaltam?!
Figyelt kérdés
Sziasztok. Kivagyok idegileg bukva. A barátom annak a tudatában van, hogy én csaltam őt. Soha nem tennék ilyet, mert ő volt az életem, nem hisz nekem. Neki is mondtam, hogy furcsa folyásom van,a pisilésnél égő érzést tapasztalok. Voltam orvosnál,nemi betegség...???!de nem feküdtem le senkivel,semmi más se történt. Az orvos is félrekezelt.a 3.orvosnál jártam sikerrel.a barátomnak hiába mondtam,nem hitt nekem. Olyan szinten megalázott, hogy hihetetlen. Megőrülök,hogy emiatt szakított velem. Azóta nem eszem,nem iszom,nem bírom épp ésszel felfogni ezt az egész szituációt és sírok. Ennek 2 hónapja. én így nem tudok élni, hogy ezt hiszi...hogy tudnám ezt elfogadni?????Egyáltalán el lehet?????segítsetek,öngyilkosság szélén állok annyira megvisel.Maga a tudat, hogy ezt hiszi rólam, meg az hogy elvesztettem a semmi miatt..?! 25/l2020. ápr. 25. 17:12
1/14 anonim válasza:
Nincs mit sajnálnod, szerintem.
3/14 anonim válasza:
Tudod hagyd a fenébe... Én tutti nem bizonygatnám senkinek se hogy nem csaltam meg... Amugy szerintem itt nem az a baj hogy azt hiszi megcsaltad... Már nem akart veled lenni és kapott az alkalmon ez egy jò kifogás neki hogy ezért nem akar veled lenni...
4/14 anonim válasza:
Most ez komoly? Az öngyilkosság szélén állsz egy buta analfabéta kisfiú miatt? Kérlek nyisd ki a szemed és keress egy normális fiút, hidd el van belőle.
5/14 A kérdező kommentje:
nem csak emiatt...ez már hab a tortán nekem...
2020. ápr. 25. 17:31
6/14 anonim válasza:
"nem csak emiatt...ez már hab a tortán nekem..." No akkor mi volt még
7/14 anonim válasza:
drága nagy szerelmed egy retardált, te meg a másik vagy ha miatta ilyen állapotba viszed magadat.
8/14 anonim válasza:
Inkább örülj, hogy megszabadultál ettôl a hülyétôl. Egyébként simán lehet, hogy ô csalt meg téged, és ô vitte a kapcsolatba a nyavalyát. Tudod mindenki magából indul ki...
9/14 anonim válasza:
Szerintem is megcsalt, átadott egy nemi betegséget, és most rád verte az egészet. :)
Egyébként hogyan védekeztetek?
10/14 anonim válasza:
Szerintem is megcsalt és most rád akarja kenni, sőt tovább mennék, így könnyebb volt szakítania. Egyesek nagyon profik a hazugságokban. Ne sajnáld ezt az embert és ne akarj egy ilyen emberrel lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!