Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakított velem, mert azt hiszi megcsaltam?!
Hagyd a francba, az ilyenek semmit nem tudnak a női test működéséről, és annyira ignoránsak mellé, hogy elmagyarázni sem lehet nekik. Vagy másik lehetőség, hogy csak magukból indulnak ki. :)
Másrészt meg azok, akiknek megkeseredett az életük, szívesen rúgnak bele olyanokba, akik szintén padlón vannak, mert ettől fogják jobban érezni magukat. Ezeket meg inkább sajnálni kell, nem mérgelődni rajtuk.
Exed pedig szintén egy óriási barom. Klisé, de idővel csillapodik majd benned ez az érzés. Persze, most kijárási korlátozás van, bent ragadnak az emberek és még több idejük van agyalni, még kevesebb lehetőségük van elterelni a gondolataikat... de próbáld meg, biztosan van valami hobbid. Azt is megértem, hogy bosszant amit hisz - igazságtalan, hogy nem tudod elmagyarázni neki, hogy nem hisz neked, de ez megint csak az ő szegénységi bizonyítványa. Hidd el, az ilyentől jobb megszabadulni.
Egy másik kérdésnél meg azt olvastam, hogy a pasi a mentruáció miatt szakított a lánnyal!!!
Nagyon buta emberek is vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!