Ez biztos hogy visszér?
Figyelt kérdés
Semmit nem érzek a lábamon, nem fáj se semmi csak vannak hátul a vádlimnál kék erek amik kidudorodnak.Mozogni szoktam, nem tudom ez mitől van vagy mi ez. Mit csináljak, hogy ne látszódjanak? 20 év alatt vagyok és rövidnadrágot se hordok ezek az "erek" emiatt.2020. jún. 26. 14:55
1/2 anonim válasza:
Egyáltalán nem biztos, nekem mindenhol látszanak az ereim a kézfejemtől a mellemen, sípcsontomon keresztül a lábfejemig, genetika, a bőröd vastagságától függhet.
2/2 anonim válasza:
Ha kidudorodik, akkor lehet, hogy enyhe visszér. Vegyél Lioton krémet (recept nélkül kapható) es kend azzal. Ha csak enyhe a probléma, az is jó rá. Sajnos én örököltem Anyukám visszereit, es én is ezt használom. Ami még tényleg hatásos rá, zuhanyzás végén hidegvizes váltózuhany pár másodpercig és mikor utána testápolózok, mindig a bokámtól felfelé masszírozom a krémet. Mikor este a tv előtt döglök a térdhajlatom alá párnát szoktam tenni. Ezek mind segítik a keringést. Természetesen ha fájna,dagadna a lábad, akkor menj orvoshoz, mert az már komolyabb tünet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!