Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Visszér kenőcs lioton külső...

Visszér kenőcs lioton külső aranyérre szerintetek használ?

Figyelt kérdés
Kiújult az aranyerem pár napja vérzés nem történt, csak kijött, vettem liotont hátha csökken a duzzanat, így bekentem vékonyan, most kaki nélkül megtöröltem és véres volt? Szerintetek folytassam vagy nem szabad használni? Nektek volt ilyen?
2020. jún. 3. 19:53
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Én épp ma vettem próbaképpen, mert a múlt héten brutálisan kijött az aranyerem. Annyira fájt, hogy ülni, de még megmozdulni is alig tudtam, max. nyögve.. Az aranyérkrém semmit nem használt. Jegeltem, az kicsit enyhített és mára már elviselhetőbb, de használom a Liotont, hátha ér valamit. Ha tegnap vettem volna, meggyőződésem lenne, ha attól jobb, pedig tegnap még nem azzal kentem, szóval, magától (vagy a jegeléstől) visszább húzódott.
2020. jún. 3. 22:33
 2/6 A kérdező kommentje:
Neked utána nem jelentkezett vérzés a gél használata után? Nem merem újra bekenni. Ráadásul mellé elkezdtem szedni a detralexet. A sperti kenőcsöt használtam pár napig semmit sem ér.
2020. jún. 3. 23:31
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Sperti és társai nekem sem használnak, azért reszkíroztam meg a Liotont. Nekem inkább addig vérzett (nem is kicsit), amíg belső volt az aranyér (kívűlről még nem látszott), gyakorlatilag egy-két óra alatt "költözött" kívűlre, de brutálisan. Azóta nem vérzik, helyette jött a szörnyű fájdalom. Még csak ma délutántól használom a Liotont, de ha vérezne, nem biztos, hogy kenném vele, mert nem igazán sebes felületre való. A detralex egyébként jó, régebben szedtem, akkor hosszú időre el is tűnt az aranyerem, de egyrészt nagyon drága és most nem igazán lett volna türelmem kivárni, hogy hasson, legszívesebben kés alá is feküdtem volna azonnal, úgy szenvedtem az utóbbi pár napban. Sajnos, krónikus székrekedéses vagyok, úgyhogy nem hiszem, hogy hosszú ideig tartana a mai viszonylag jobb állapot.

Egyébként a Doxiprokt kenőcs, ami régen nekem bevált, külső és belső aranyérre is, csak kissé meglepődtem a mostani árán..

2020. jún. 3. 23:50
 4/6 A kérdező kommentje:
Szia! Nálad történt változás?
2020. jún. 6. 13:54
 5/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Valamivel jobb, kicsit visszább húzódott, de wc után így is nagyon kellemetlen. Kenegetem a Liotonnal meg még valami aranyérkrémmel és bizakodom, hogy rosszabb talán nem lesz.

Neked használt?

2020. jún. 6. 14:55
 6/6 A kérdező kommentje:
Lement a duzzanat, már nem olyan nagy, viszont nekem se tűnt el. Jobb, mint volt.
2020. jún. 6. 15:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!