Visszér kenőcs lioton külső aranyérre szerintetek használ?
Sperti és társai nekem sem használnak, azért reszkíroztam meg a Liotont. Nekem inkább addig vérzett (nem is kicsit), amíg belső volt az aranyér (kívűlről még nem látszott), gyakorlatilag egy-két óra alatt "költözött" kívűlre, de brutálisan. Azóta nem vérzik, helyette jött a szörnyű fájdalom. Még csak ma délutántól használom a Liotont, de ha vérezne, nem biztos, hogy kenném vele, mert nem igazán sebes felületre való. A detralex egyébként jó, régebben szedtem, akkor hosszú időre el is tűnt az aranyerem, de egyrészt nagyon drága és most nem igazán lett volna türelmem kivárni, hogy hasson, legszívesebben kés alá is feküdtem volna azonnal, úgy szenvedtem az utóbbi pár napban. Sajnos, krónikus székrekedéses vagyok, úgyhogy nem hiszem, hogy hosszú ideig tartana a mai viszonylag jobb állapot.
Egyébként a Doxiprokt kenőcs, ami régen nekem bevált, külső és belső aranyérre is, csak kissé meglepődtem a mostani árán..
Szia!
Valamivel jobb, kicsit visszább húzódott, de wc után így is nagyon kellemetlen. Kenegetem a Liotonnal meg még valami aranyérkrémmel és bizakodom, hogy rosszabb talán nem lesz.
Neked használt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!