Visszeres lábakra van csodamódszer ami enyhíti a tüneteket?
Igazából esztétikai problémám van. 40-es éveim elején járok, két szülésem volt, nem volt súlyproblémám, viszont szülések után az bal combtól lefelé erőteljesebb, majd lábszáron sok seprűvéna van. Próbáltam a Detralexet, de sokat nem használt, talán nem volt a nehézlábérzés, de esztétikailag nem használt.
Műtéten kivül van-e valami módszer, ami hatásos?
Melyek azok a sportok amik enyhítik?
Hasonló gondjaim vannak nekem is. Jó lenne végre valamilyen megoldást találni a problémáimra, ami nem műtéti.
Interneten keresztül rendelhető "csodaszerek" nem érdekelnek.
Én annyit várok ezektől a krémektől, hogy csökkentsék azt az érzést, hogy betonba öntötték a lábamat. Ezt végül is több gyógynövényes termékkel is el tudtam érni, viszont a Herbioticum vadgesztenyés krém még egy nem várt hatást is produkált: eltünteti a kisebb lila erek hálózatát. [link] - itt mások véleményét is el lehet olvasni, azért linkelem ezt, viszont van nagyobb (250 ml) kiszerelése is 900-1100 Ft körül, az jobban megéri. Az csak hab a tortán, hogy nemcsak hatásos, de olcsó is.
Mozgásforma engem is érdekelne, mert az ilyen gyaloglás, kerékpár satöbbi nekem csak erősítik, felpolcolt lábbal meg nem heverészhetek egész életemben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!