Nem múló hüvelygomba, valakinek van tanácsa? El vagyok kereserdve.
Sziasztok,
Sajnos minden évben legalább egyszer volt egy olyan látogatásom a nőgyógyásznál, mikor candida lett a diagnózis. Eddig mindig kaptam gyógyszert+kúpot, párom canestent és pár napon belül jól voltam, imádtam az orvosom. (Mindig ugyanoda megyek).
Most viszont március óta szenvedek... Először próbáltam magam betadine kúppal gyógyítani mert nem nagyon lehetett orvoshoz jutni márciusban. Nem jött be, így áprilisban rohantam a dokihoz. Kaptam 3 szem fluconazolet én is és párom is. Semmi hatás.. visszamentem, csináltak tenyésztést, gomba+baktérium vagyis kevert fertőzés lett az eredmény. Akkor két hétig Orungal gombalő gyógyszert szedtem + a baktériumra Dalacin hüvelykrémet használtam. A hüvelykrém még jobban kihozta a gombát, akkor 3 db Gínoxin jött.
Visszamentem negyedjére is: a doki megvizsgált és azt mondta ez szemmel láthatóan még mindig gomba :(((((
Most betadine kúpot írt fel ismét és Dermyc gyógyszert (heti 1 db 4 hétig). 5. napon vagyok a kúppal és egyre jobban viszketek, már az őrület határán vagyok.
Candida diétát tartom, párommal már nem voltunk együtt nem is tudom mióta... mit tehetnék még? :(((
Ja Candika teát iszom reggel-este és grapfruit mag cseppeket is.
MEGŐRÜLÖK.
Köszi, neked is kitartás! :( :)
Nekem most kicsit jobb, de tudom, hogy vissza fog jönni szerintem ebben van valami amit neked is mondtak, hogy kiírthatatlan... csak vannak időszakok mikor jobb.
Nálam is visszatérő probléma volt,én teljesen cukormentesen étkezem pár éve,azóta egyetlen egyszer sem jött ki .Ha megeszek egy fél tábla csokit,már aznap este érzem,hogy viszketek .. és ez nem vicc,vagy túlzás.
Ne egyetek édességet candida gombával. Tudom,ez pillanatnyilag nem nagy segítség neked kérdező, de kipróbálhatod a jövőben hátha neked is segít.
Kedves utolsó!
Sajnos én is így látom...majdnem egy hónapig semmi cukros dolgot nem ettem és elmúltak a panaszaim. Múlt héten szabadságon voltam, kicsit elngedtem magam (ettem pár szem aprósütit és egyik nap egy szelet süteményt) és újból viszketek.
Most még jobban el vagyok keseredve, mert én élek halok az édességekért.
Persze sokan mondják, egyél gyümölcsöt helyette.... a gyümölcs az édességvágyam 1%-át se fedezi akármilyen érett is. Én sajnos az a fajta édesszájú vagyok, aki azt szereti ami másnak már gejl.. amikor összeragad a szám az édességtől annyira ragacsos. Néha kávéval siker elnyomni ezt az érzést, rakok bele legalább 3 édesítő pötyit és akkor kicsit jobb.
De nem tudom hogyan fogom kibírni hosszú távon :((((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!