Normális,hogy kúpos kezelés után ez a helyzet?
Sziasztok!
Csütörtök este kezdtem el egy kúpos kúrát (visszatérő hüvelygombára),szombat este használtam el az utolsót,azóta probiotikus kúppal próbálom visszaállítani a flórákat. Tegnap zuhanyzás közben tiszta kézzel "megnéztem magam belülről",és a fehér darabos folyás helyett,szürke darabos valami volt fent a hüvelyemben. Ez normális,a kúp maradványa lehet vagy esetleg valami más,ami miatt aggódnom kellene?
Egyéb más tünetem nincs. Természestesen most nem csinálunk semmit a párommal,remélem neki is fog adni valami gyógyszert,nem szeretnék visszafertőződni.
Holnap végre eljutok az orvoshoz.
Köszi
Muszáj volt elkezdenem valami kúrát,mert másfél hétre kaptam időpontot és meg is bolondultam volna,ha addig várni kellett volna. Gyógyszerész ismerős segítségével kaptam kúpot. Sajnos nekem egy ideje visszatérő a hüvelygomba,amit kb 2 hónappal ezelőtt ki is mutattak tenyésztéssel. :(
A kezelés után használom a probiotikus kúpot. Természetes,teafaolajos,zsályakivonatos.
Természetesen elmegyek az orvoshoz,mert valami megoldást szeretnék találni a problémára,és remélem nagy baj nincs. Eléggé el vagyok keseredve,mert mindent betartok higiénia és egészséges életmód szempontból,és mégis visszajön a baj. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!