Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mindig kifolyik a betétből a...

Mindig kifolyik a betétből a vér és most barátomnál alszom, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Always éjszakait használok, rendes bugyiba rakom, 6 éve menstruálok, úgyhogy tudom is használni a betétet mielőtt valaki írja hogy nem jól rakom be :)

De egyszerűen mindig melléfolyik, viszont barátom ágyneműjét nem szeretném összevérezni! Valaki valami tipp esetleg?

2020. jún. 7. 19:18
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
70%
tampon
2020. jún. 7. 19:19
 2/14 A kérdező kommentje:
De az sem bírja nálam ki az éjszakát
2020. jún. 7. 19:20
 3/14 anonim ***** válasza:
87%
Akkor tampon+betét.
2020. jún. 7. 19:20
 4/14 anonim ***** válasza:
57%
Tampon+betét+dupla bugyi+törölköző alád. Vagy kelj fel éjjel cserélni. Komolyan otthon nem érdekel, hogy vérben úszol reggel?
2020. jún. 7. 19:21
 5/14 anonim ***** válasza:
62%
Intimtölcsér + betét.
2020. jún. 7. 19:23
 6/14 anonim ***** válasza:
71%
En eros verzesnel tampon+betet es felkelek kicserelni..+tegyel magad ala valamit.
2020. jún. 7. 19:25
 7/14 anonim ***** válasza:
77%
Tampon + betét és ha lehet még mensi bugyi is.
2020. jún. 7. 19:29
 8/14 anonim ***** válasza:
65%
Én azt szoktam csinálni, hogy az éjszakaira hátulra még teszek egy tisztaságit, mert általában hátrafele folyik nekem mellé a vér. Az oldalt kifolyás miatt pedig eleve passzos bugyit és kisgatyát (lehetőleg feketét, ha nem lehetne kimosni) veszek fel. Persze ha tudok, felkelek cserélni, de sajnos nem mindig ébredek fel éjszaka a mélyalvásomban az ébresztőre (ezért nem használok tampont sem, nem egészséges 9-10 órát bent hagyni). De így még sose véreztem össze az ágyneműt.
2020. jún. 7. 19:39
 9/14 anonim ***** válasza:
82%

Szerintem egyszerűbb lenne azt mondani a barátodnak, hogy bocs, ma nem, ömlik a vérem. Majd inkább holnap.

Én egyébként kétóránként kelek ilyenkor. Nem kell hozzá ébresztő, percre pontosan ébredek, mert tudom, hogy kell.

2020. jún. 7. 19:46
 10/14 anonim ***** válasza:
83%
Ha vagytok olyan viszonyban akkor mondd meg neki miért kell alád egy törölköző. Intimtölcsér/tampon + betét. Nekem volt olyan erős egyszer, hogy pelenkából vágtam ki egy részt... 😂
2020. jún. 7. 20:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!