Nem merek cserélni betétet amikor a barátomnal vagyok mitcsinaljak?
És nem tudom hova dobjam mert a wcben nincs kuka csak a konyhaban ott meg ottvan az anyja mindig főz vagy takarít
Meg csak 1 hónapja vagyunk egyutt
Akkor inkább vérezd össze magad, az sokkal jobb...
Amúgy meg tegyél a táskádba egy nejlonzacskót, tekerd be a használt betétet a papírjába, aztán pedig tedd bele a zacskóba és tedd bele a táskádba, ha ott nem akarsz vele a konyhába rohangálni. Otthon pedig dobd ki. Vagy olyankor, amikor megvan a vérzésed, menjen hozzátok a barátod.
Majdnem ugyanebben a szituációban voltam 28 évesen. A párom lakótársai nők voltak, de nem volt kuka a mosdóban. Számomra ez érthetetlen és iszonyú undorító. Nagyon megalázó helyzet be tudja hozni az embert. Meg ez is borzasztó, hogy a konyhába kivinni, ahol főznek? A bomló vért???
A többiek jól mondták 2 zacskó a táskába, és tedd abba, aztán hazaúton kidobod.
"A párom lakótársai nők voltak, de nem volt kuka a mosdóban."
A WC-ben ugyanolyan büdös tud lenni, mint a konyhában. A párom egyből viszi le a nagykukába.
Panel zárószint, szemétledobó nincs. Éjszaka a fene nem fogja levinni, viszont alap dolog, hogy menstruáció idején a fürdőszobában a szemetest minden nap ki kell üríteni. Nálunk sosem büdös a szemetes.
Azt pedig hadd ne mondjam, hogy azok a hölgyek a szobájukban tárolták.
Plusz vendégségben szerintem ennek alap dolog kellene, hogy legyen. Én is mindenhova teszek ki szemetest és kiürítem miután elmentek a vendégeim, de nem akarom őket kellemetlen helyzetbe hozni.
Én betekertem wc papírba, és a saját zacsijába, és betűrtem a nacimhoz, és betettem a táskámba(zacskóba). Reggel az volt az első dolgom, hogy kidobtam a kukába.
És igen kellemetlen tud lenni,ha " anyós" főz,sertepertél a konyhába, én meg a betétes csomagommal mászkálok. Pláne, ha kérdező 1hónapja van együtt a fiúval.. nem hiszem, h olyan természetes lenne az anyóssal találkozni a konyhában:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!