Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Lehet bele élveztem a barátnőm...

Lehet bele élveztem a barátnőmbe!?

Figyelt kérdés

1 nappal a mensije előtt toltuk a dolgot, egy jó 15-30 perce toltuk amikor átváltottunk kutya pózba, aztán észre vettem a fenekén egy kis fehér csöpp nemtudom micsodát, ekkor nagyon bepánikoltam mert nem éreztem hogy elmentem volna, (elotte megittam 1-2 sört, nem hiszem hatassal van arra hogy erzem-e)

Ő szerinte a nőknek mensi előtt fehér váladék jon ki beloluk, vagy van bennuk. Nem tudom ebbol mennyi igaz, o szerinte az volt a hátán es nem sperma. De en meg mindig panikolok, mit tegyunk ebben az esetben? Értelmes valaszokat legyszives

2020. jún. 1. 18:15
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Hány nap után ágyazódik be?
2020. jún. 2. 12:58
 12/20 anonim ***** válasza:
31%

#11-es Menstruáció előtt 1 nappal nem mindegy? Nem akkor ovulál, hacsak az orgazmus elő nem idézi (nagyon ritka).

A párod a saját testnedveivel sincs tisztában, mint ti együtt a szex közben keletkező váladékokkal, ezt megfejelve azt sem tudod, hogy mikor élvezel el..

Húzzatok gumit!!!

2020. jún. 2. 13:05
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen mindegy, hogy beágyazódott vagy nem. Egyébként kb. 5 nap. Esemény utánit az aktust követő 72 órában lehet bevenni, utána meg marad az abortusz.
2020. jún. 2. 13:51
 14/20 anonim ***** válasza:
56%
Amúgy ha megjön a mensije, az sem jelent semmit, nekem terhesen is még vagy 3 hónapig simán jött a vérzés. Inkább menjetek el 72 órásért, ha még időben vagytok, ha nem, akkor meg majd később egy nőgyógyászhoz. És kérjetek felvilágosítást egy felnőttől, hiszen alapvető dolgokkal nem vagytok tisztában!
2020. jún. 2. 13:55
 15/20 anonim ***** válasza:
Hány évesek vagytok? (Kiváncsiságból)
2020. jún. 3. 00:48
 16/20 anonim válasza:
23%
Emberek , olvassatok már azt írja a huuuuu hogy is fogalmazzam aki ki maradt a biológia e részéről . Menstruáció előtt 1 nappal nem igazán lehet teherbe esni..bármi is volt az a csaj hátán mind1 mert nem terhes :D
2020. jún. 3. 08:22
 17/20 anonim ***** válasza:
77%
Nagyon valószínű hogy a saját hüvelyváladékát láttad a fenekén.
2020. jún. 3. 08:42
 18/20 A kérdező kommentje:

17.

Az övét?

2020. jún. 3. 21:12
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem, a te hüvelyváladékodat! Vagy a szomszédét.
2020. jún. 3. 21:29
 20/20 anonim ***** válasza:
52%
Jajj, hány éves vagy ? Ülj le, egyes. Játszadozz a kisautóiddal.
2020. aug. 16. 23:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!