Lehet bele élveztem a barátnőmbe!?
1 nappal a mensije előtt toltuk a dolgot, egy jó 15-30 perce toltuk amikor átváltottunk kutya pózba, aztán észre vettem a fenekén egy kis fehér csöpp nemtudom micsodát, ekkor nagyon bepánikoltam mert nem éreztem hogy elmentem volna, (elotte megittam 1-2 sört, nem hiszem hatassal van arra hogy erzem-e)
Ő szerinte a nőknek mensi előtt fehér váladék jon ki beloluk, vagy van bennuk. Nem tudom ebbol mennyi igaz, o szerinte az volt a hátán es nem sperma. De en meg mindig panikolok, mit tegyunk ebben az esetben? Értelmes valaszokat legyszives
#11-es Menstruáció előtt 1 nappal nem mindegy? Nem akkor ovulál, hacsak az orgazmus elő nem idézi (nagyon ritka).
A párod a saját testnedveivel sincs tisztában, mint ti együtt a szex közben keletkező váladékokkal, ezt megfejelve azt sem tudod, hogy mikor élvezel el..
Húzzatok gumit!!!
17.
Az övét?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!