Kis puha polippuhaságú csomó a végbélnyilásnál csak tapintani lehet nem látszik semmi, mi lehet ez??
Figyelt kérdés
Most vettem észre kis puha dudor hasonló mint az aranyérnél ugyanott is van mintvaz aranyér de nagyon puha és fájdalommentes, hülyén hangzik de mint egy polip..
Pár napja volt fehér nyálkás székletem, de azért volt nyálkás mert középidőben a termékeny nyák beleszokott ürülni a székletbe nekem. Eléggé megijedtem. 2 éve szültem és néha néha van csak aranyerem de az fáj tapintásra ez meg nem.
2020. máj. 31. 16:25
1/2 A kérdező kommentje:
Igazából valószínűleg az aranyerem jött ki viszont ha megtapintom az sem fáj, csak ha kicsit megnyomom akkor érzem csak nagyon enyhén azt a tipikus szúrást, pár napig vendégségben voltunk és kemény székletem volt egyszer nagyon lehet attól jött ki?
2020. máj. 31. 16:37
2/2 anonim válasza:
Nekem egyszerre 3 féle aranyerem van sajnos...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!