Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Csomó van a mellemben?!

Csomó van a mellemben?!

Figyelt kérdés
Tegnap barátom vette észre hogy csomó van a bal mellemben, a bal szélén. Eddig nekem fel sem tűnt. Most hogy megnyomkodtam eléggé fáj. Olvastam hogy mellráknál ekcémás és deformált a bimbó, nálam ez előfordul de laktózérzékeny vagyok és amiatt máshol is előjön az ekcémám. Pénteken megyek nőgyógyászhoz. Ő tapintásból megállapítja hogy csomó vagy rák e? Tavaly mikor még nem szedtem fogamzásgatlót minden rendben volt citológián.
2020. máj. 18. 15:19
 1/4 anonim ***** válasza:
100%-ra nem tudja megállapítani, de tippelni tud rá. Amúgy ha fájdalmas a csomó, kb biztos, hogy nem rakos. Nekem is volt és van is. Cisztás masztopatia. Eleinte csináltak havonta UH-t, meg joparszor kellett mennem mammográfiára, de nem volt semmi gond.
2020. máj. 18. 15:48
 2/4 anonim ***** válasza:

Nem fog megjonni?

Akkor is van csomó elég fájdalmas.

Nem kell mindjárt a legrosszabb ra gondolni.

Nőgyógyász nem állapítja meg,hanem elküld mammografiara

2020. máj. 18. 16:03
 3/4 anonim ***** válasza:
Elküld majd a doki ultrahangra. A mellben jó indulatú csomók vannak inkább fiatal korban. Vagy ciszta. Az is lehet, hogy hormonális a csomó, és a ciklussal együtt változik.
2020. máj. 18. 16:07
 4/4 anonim ***** válasza:
56%

A nőgyógyász nem állapít meg semmit, nem ért hozzá, és nincsenek eszközei sem. Ha indokoltnak látja, akkor elküld mammográfiára.

Felesleges egyelőre aggódnod, bármi ártalmatlan lehet, és a mammográfiára sem kapsz sajnos csak 3-6 hónap múlva időpontot.

2020. máj. 18. 16:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!