Mi lehet ez a csomó a mellemben, amit így ki lehet nyomni? N20+
Pár hete vettem észre egy relatíve nagy csomót a bal mellemben. KB olyan 3 centis lehetett, elég kemény, szabályos gömb alakú, könnyen mozgatható, és szerintem szinte pont a közepén ahol azok a mirigyek találkoznak. Néha fáj néha nem, főleg menzesz előtt érzékeny.
Aztán elkezdtem kicsit nyomkodni, és fehéres átlátszó folyadék távozik belőle. Elég sok. Nem kell hozzá nagy nyomás. Ettől szinte teljesen össze ment, alig tapintható pici csomó maradt a közepén. A folyadék nem véres, szagtalan. Terhes nem vagyok,legaláb is remélem.
Egyéb elváltozást nem tapasztaltam a mellemben.
Oké tudom orvos, uh, magánorvost tervezek, de mégis mi lehet ez, mennyire kell rettegni?
Pattanás a mellemben?
Amúgy kívül semmi de semmi nem látszik a mellemen, így nincs is miert képet feltenni.
Muttetni nagyon nem szeretném, de férjem se gyerekem, azért még jo lenne valahogy kinezni legalább par évig :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!