Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mi lehet ez a csomó a mellembe...

Mi lehet ez a csomó a mellemben, amit így ki lehet nyomni? N20+

Figyelt kérdés

Pár hete vettem észre egy relatíve nagy csomót a bal mellemben. KB olyan 3 centis lehetett, elég kemény, szabályos gömb alakú, könnyen mozgatható, és szerintem szinte pont a közepén ahol azok a mirigyek találkoznak. Néha fáj néha nem, főleg menzesz előtt érzékeny.

Aztán elkezdtem kicsit nyomkodni, és fehéres átlátszó folyadék távozik belőle. Elég sok. Nem kell hozzá nagy nyomás. Ettől szinte teljesen össze ment, alig tapintható pici csomó maradt a közepén. A folyadék nem véres, szagtalan. Terhes nem vagyok,legaláb is remélem.

Egyéb elváltozást nem tapasztaltam a mellemben.

Oké tudom orvos, uh, magánorvost tervezek, de mégis mi lehet ez, mennyire kell rettegni?

2019. ápr. 4. 15:32
 1/6 anonim ***** válasza:
A leírás alapján leginkább ciszta lehet, abban van folyadék. Egyébként igen, orvos, mert még ha nem is a legrosszabb, akkor is lehet kezdeni kell vele valamit, mert pl. ciszta nem mindig múlik el magától.
2019. ápr. 4. 15:45
 2/6 anonim ***** válasza:
Kép nélkül nehéz. (De nem is javaslom, hogy tegyél fel képet.) Nem lehet, hogy valami pattanás szerű dolog?? Bocsi, de így tényleg nehéz, de akár valami olyasmi is lehet.
2019. ápr. 4. 15:46
 3/6 A kérdező kommentje:

Pattanás a mellemben?

Amúgy kívül semmi de semmi nem látszik a mellemen, így nincs is miert képet feltenni.

Muttetni nagyon nem szeretném, de férjem se gyerekem, azért még jo lenne valahogy kinezni legalább par évig :(

2019. ápr. 4. 16:00
 4/6 A kérdező kommentje:
# se férjem
2019. ápr. 4. 16:00
 5/6 anonim ***** válasza:
Én kelésre gondolnék, vagy faggyúmirigyre.A cisztát hogy lehet kinyomni?
2019. ápr. 4. 16:10
 6/6 anonim ***** válasza:
Úgy, hogy közvetlen a bőr alatt van, és a nyomkodás hatására felszakítja a burkát.
2019. ápr. 4. 16:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!