Mitől lehet csomó a mellemben?
Figyelt kérdés
Egy hónapja amikor megjött akkor vettem észre egy kupaknagyságú csomót a mellemen oldalt. Akkor érezhető amikor a könyököm hátra húzom. Olyan mintha rálenne tapadva valami izomra vagy mintha a tejmirigyeim puklisodtak volna be. Ha vissza engedem a karom szinte semmi nem erződik belőle. Egyébként fájdalmat nem érzek, most hogy mint megjött érzékenyebb. Néha olyan mintha a mérete is változna, néha kisebbnek érzem.
Elmegyek vele orvoshoz de addig kíváncsi vagyok volt-e már valakinek hasonló problémája.
2020. márc. 5. 13:37
1/2 anonim válasza:
Nekem is volt ilyen, aztán felszívódott. Persze elmentem mammográfia vizsgálatra és ultrahangra is és hála istennek akkor már nem volt kimutatható. De jó ötlet, hogy elmész orvoshoz. Nagyon fontos.
2/2 anonim válasza:
Nekem fibroadenomám van. Kb 1,5 centis csomó a mellben. Évente nézetem. 5 éve volt több pici is mellette, most eltűntek a pici csomók, a nagy pedig kisebb lett. Előfordulhat, hogy nagyobb lesz vagy begyullad, akkor sebészileg el kell távolítani. De már 16 éve ott van (31 vagyok).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!