Pajzsmirigy probléma lehet ez?
Figyelt kérdés
3 hónapja abbahagytam a fogamzásgátlót, azóta fogytam 8 kilót,(ami persze nem baj) de teljesen megvaltoztam. Állandóan feszült vagyok, kedvetlen, szédülök és szorongok. A helyi laborba nézték a pajzsmirigy értékemet de az jó lett. Ettől lehet még pajzsmirigy problémám?2020. máj. 16. 21:15
1/5 anonim válasza:
Valoszinu a fogamzasgatlo abbahagyasaval van ez osszefuggesben.
2/5 anonim válasza:
A pajzsmirigyed rendben, miért lenne azzal probléma?
A tabletta elhagyása bolygatta meg a hormonháztartásod.
3/5 A kérdező kommentje:
És vajon meddig tarthat ez? Mert nagyon kellemetlen az, hogy kivagyok fodrulva önmagamból.
2020. máj. 16. 21:42
4/5 anonim válasza:
Én 1-2 hónapra tippelek, de nem vagyok orvos.
Barátnőm a tabi elhagyása után iszonyat pattanásos lett (sosem volt az!) és neki mindenféle csodaszerekkel úgy 6 hónap után jött helyre a bőre.
Keresd fel a nőgyógyászod.
5/5 anonim válasza:
szia, én miután abbahagytam, kellett egy jó 2 év, mire rendbejöttem, de nekem kijött tőle PCOS, meg minden ami létezik, brutál megborított. aztán más miatt kaptam szteroidot, és attól jöttem helyre
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!