35 napja késik a menstruálcióm. Mitől lehet?
Figyelt kérdés
Élek szexuális életet de a barátommal mindig használunk óvszer. Csináltam 3 terhességi tesztet mind a 3 negatív lett. Vesekövem van nem tudom befolyásol-e. Jah és a múlt hónapban sok volt a stressz,de kb. másfél hete ez a stressz forrás megszünt. De szerintetek mitől késik ennyit???
17/L
2020. máj. 14. 21:14
1/4 anonim válasza:
Igen a stressztől előfordul, de szerintem nem ennyit azért
Nekem pl. A stressz hamarabb hozza mint később
Még az lenne a kérdésem ezzel kapcsolatban hogy mióta menstruálsz, hány éves korod óta?
2/4 anonim válasza:
35 nap késéssel már orvoshoz kellene menni, mert sok minden okozhatja és nem árt ha szakember nyugtat meg vagy kezel.
3/4 A kérdező kommentje:
12 éves korom óta
2020. máj. 14. 21:25
4/4 anonim válasza:
Akkor az sem mert még az lett volna hogy lehet nem állt be akkor még előfordul hogy kimarad
De egyet értek az előzővel az orvos többet tud mondani
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!