Mi okozhatja a tüneteimet? Mit nem vesznek észre az orvosaim? Járt már más is így?
Vegyél a gyógyszertárban Urogint. Elmúlik tőle.
Nem lehet amúgy pszichés dolog miatt?
Lehet ez a problémád. Én mindenképpen urológus felkeresését javaslom. Sajnálom, hogy első körben kaptál antibigyót, előtte illett volna vizeletvizsgálatot ( van-e benne genny, baci) végezni.
Urológus tud végezni spec. vizsgálatokat, amiket szükségesnek tart( hólyagtükrözés, uroflowmetria)
Kenettenyésztést csináltatott a nőgyógyász?
Nekem is hasonló gondjaim voltak: vizelési inger, csípő érzés. Az urológiával én sem jártam sikerrel, a vizelet eredménye negatív lett, továbbhajtottak a nődokihoz. Ő egyből hüvelykenetet vett / szintén magán /, elküldte tenyésztésre, és kiderült hogy bakteriális fertőzés a kandida. 4 féle antibiotikumot szedtem, mire kitakarodott a baktérium. A gomba sajna nem: arra további gyógyszert kell szedni. A hólyagproblémákat nekem a baktérium okozta/ Staphylococcus aureus /, és ezek meg is szűntek.
6-os vagyok.
Ne hagyd magad, hogy lerázzanak, mint ahogy 9-es is írta. Sajnos, hajlamosak labdának nézni a betegeket, dobálni ide-oda.
Szomorú, hogy magánrendelőben is már így állnak a pácienshez, pedig ott még tarifa is van, nem kevés...
Sokféle kórokozó van, és nem mindegy, milyen antibiotikumot szed az ember, mert az egyik fajtára hat, másikra nem.
Én már március elejétől küszködtem, úgy éreztem magam, mint a kísérleti nyuszi / antibiotikumok,hüvelykrémek /. Mint ahogy írtam, nagy nehezen a bacitól megszabadítottak, de a kandidát még kezeljük / baromi drága, erős kapszulával, Diflucan a neve /. 2 hét múlva ismét vissza a nőgyógyászhoz. Hála az Égnek, elég lelkiismeretes. Nagyon szeretném már végleg letudni ezt az egészet. Nehezen kezelhető, amiket összeszedtem, és azt mondta az orvos, hogy rengeteg Staphylococcus-os fertőzött van mostanság, és ez a fajta a legtöbb antibiotikumra rezisztenssé vált. A kandida meg a másik kemény dió.
Sajnos, az én szervezetem meg védtelenebb a fertőzésekkel szemben, mert az immunrendszeremet már egy ideje gyógyszerrel gyengítik. Egyelőre, legalábbis.
Szóval, "rágd a fülét" a nődokinak, ahogy mondani szokták, hogy lépjen végre...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!