Rátok is rátok tör az ehetnék (kb falásroham) menstruáció előtt/alatt? Hogyan védhető ki?
Sportolok, bár nem viszem túlzásba (heti 3 alkalom), valamint arra is igyekszem odafigyelni, hogy mit/mennyit eszem (persze ez sem tökéletes, de haladok). Azonban mikor jönnek a piros napok, egyszerűen kb. falásrohamaim vannak. Rengeteg kenyér, ha van itthon csoki, akkor már nem sokáig lesz, mogyorókrém, lekvár... kész vagyok ettől, utálom!
Azon is gondolkoztam, hogy étvágycsökkentőt veszek...
Kérlek, a "MINDEN FEJBEN DŐL EL" "ÖNKONTROLL" és stb jóságokat most hagyjuk. Ez nem unalomból történő falás (aki esetleg nem tudná, miről beszélek)...
Köszönöm!
Hektoliter Nahjo az nem de rengeteg vizet iszom,kis időre eltelít.
Meg nem tartok itthon nasikat így nem annyira csabulok el.
En falok. Szinte rosszul vagyok, nem tudok aludni tole, ugyhogy eszem. De nem veszes dolgokat. Sajt, soskeksz, oliva, vagy uborka, de valami izkombinacio, meg sajtok a lenyeg. Szemely szerint nem hizok, es kaloriaban nem veszelyes, csak ejszakai huto nyitogatas, es fogat kell ujra mosni.
En a viztol, tictactol meg ehesebb lennek, hanyingerem lenne, szoval en falok.
Ejszaka most mar nagyon igyekszem odafigyelni, hogyha ennek, akkor inkabb megyek aludni.
Lehet csak en dramazom tul, nem tudom. Glutenerzekeny vagyok, igy (szerencsere) nem tudok pl. a kekszhez nyulni, mentes muzliszeletet (ha van) szoktsm enni. Bar ha rajtam mulna tele lenne a kqmra csokival, de hala isten edesanyam vasarol.
Inni iszok eleget, 2 liter boven megvan es valoban eltelit jobban, mintha keveset innek, de ez ilyenkor kb. mint a csalancsipes. Nem tudod abbahagyni a vakarozast.
Amúgy (nagy) valtozast en sem szoktam eszlelni, talan csipon, bar az 1-2 nap edzessel lemegy, szoval az szerintem csak viz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!