Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » IR, PCOS, pajzsmirigyes...

IR, PCOS, pajzsmirigyes holgytarsak, most mit csibaltok?

Figyelt kérdés
Mindharom problema elvileg fenn all nalam szules ota. Dokik nem fogadnak, az allapotomcsak romlik.. mas h oldja meg most? Hiaba a dieta sport,nem mennek lea plussz kilok, meg indul aztan visszajon. Elegem van. Es persze emellett 100 masik tunet ami keseriti az eletem. Valami otlet? Valahol egy doki aki vegre segitene? (Van egyebkent idopontom, de ugy fest le fogjak mondani. 6 honapja varok ra :(
2020. máj. 4. 14:31
 1/2 anonim ***** válasza:
Magánba jársz? Én betartom a diétát, sportolok minden nap többször, és nekem csak évente 2x kell járni, az állapotom nem romlik.
2020. máj. 4. 14:41
 2/2 A kérdező kommentje:
Nekem eddig terhesseg elott volt kikerve hormonkep, akkor jo volt minden,csak enyhe pajzsmirigy problema volt. Akkor maganban voltam. Azota volt mar PCOS leletem, egy endos cisztam, es egy 6os tsh erteken. Tovabb kellett volna vizsgalni,ujra hormonkep, de akkor tort ki ajarvany,es a dokim 65 ev feletti,o be is zart. Azota probalom siman a dietat es a sportot, de nem volt eddig valtozas. Glutemnentes ch dietat tartok, futottam eddig azt most nem tudok, itthon probalok tornazgatni, amennyit a lurkó enged. Terhesseg elott nagyon profin uztem ezt az eletmodot. Hat most annyira n3m tudom igy gyerek mellett egyelore. De igyekszem.
2020. máj. 4. 19:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!