Pcos, hajhullas?
Sziasztok. A nőgyógyászom azt mondta lehetseges Pcos-om van. Elkuldott további vizsgalatokra de mivel ez a karanten van nem tudok a vegere jutni sajnos. Addig jutottam hogy a verkepem igazabol rendben van, talan a pajzsmirigy picit alul mukodik es a cukrom se volt teljesen jo, de kovetkezo vervetelnel mar minden rendben volt, szóval nem tudom. Volt cisztam, fel eve volt mutetem, dermoid es sima cisztak.
Szóval igazából arra vagyok kíváncsi hogy mi fog tortenni? Mivel kezelik ezt a dolgot? Mivel a hajam egyre jobban ritkul, belatni a hajtovemhez, nagyon ritka lett a hajam pedig a hullast nem is erzekelem, de teljesen tonkre tesz lelkileg. Fenekig ero hajam van igy nagyon nehez latnom hogy elveszitem az egeszet. Mig nem tudok utana jarni a dolognak tudnatok valami tippeket adni kerlek, mit csinaljak stb? Elkezdtem ezt a paleo eletmodot, de felek a hajam nem jon vissza :(!
23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!