Lehet, hogy hermafrodita vagyok? Nagyon kétségbe vagyok esve. (lent)?
Figyelt kérdés
18 éves vagyok eddig nem tűnt fel semmi mivel korábban csak bikinivonalat csináltam. Idén nyáron viszont ollóval rövidre vágtam a szőrt és arra lettem figyelmes hogy a kisajkak közül valami kis izé lóg ki. Nem mondanám pénisznek de valami kilóg. Mi lehet az? Lehetséges, hogy nem tűnt fel eddig senkinek, hogy hermafrodita vagyok?
Kérlek ne írjatok bántó dolgokat, még szűz vagyok, korábban nem foglalkoztatott a téma, nem vagyok képben. Köszönöm.
2010. júl. 28. 15:45
11/12 anonim válasza:
Vszínűleg inkább a nagyajkaid közül lógnak ki a kisajkaid. [link]
12/12 Bocipók válasza:
Szerintem a kisajkaid, vagy a csiklód, más nem lehet, mert már a szülőszobán kiderült volna és a második neved Béla lenne, vagy valami hasonló. Bocsánat, ezzel nem viccelünk!!!! Szóval ne aggódj, minden rendben!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!