Milyen módszerekkel lehet megszünetni a menstruációt Magyarországon?
Vetesd ki a méhed. Bár ha nem indokolt az eltávolítása, akkor nem fogják külön kérésre kivenni.
Tanulj meg együtt élni ezzel, szokj hozzá, más is azt csinálja.
3.-as, "Tanulj meg együtt élni ezzel, szokj hozzá, más is azt csinálja."
Tipikus magyar mentalitás. Ez van, ezt köll szeretni, fogadd el, törődj bele, állj be a sorba... de ez f@ szság. Miért kéne hozzászoknia, amikor pont ez a kérdésének a lényege, hogy nem akar. Azért, mert neked nem jutott eszedbe lerázni magadról a minden havi nyűgöt, még nem jelenti azt, hogy más ne tehetné.
Kérdező: menj el a nődokihoz, van rá injekció, egy darabig kitart a hatása, aztán újra kell menned.
Miért akarod megszüntetni?
Ha a havi nyűgjeid miatt:
Nekem is problémám volt ez. Fel is tettem magamnak a kérdést, hogy miért nincs ilyen bajuk az állatoknak. Nekik miért nem fáj?
Nos megtaláltam a választ. Azóta nekem sincs vele bajom. Se hangulat ingadozás, se fájdalom.
Ha gyereket nem szeretnél: végleges megoldáson ne gondolkodj, mert mi van ha meggondolod magad.
heteske: csakhogy borotválkozni MINDEN NAP KELL örök életben. nem kis különbség.
ha meg görcsölsz, menj PCO, meg endometriózis-szűrésre.
Bármilyen beavatkozást végeztetsz (akár gyógyszeres, vagy műtéti), a következményével számolnod kell.
Egy bizonyos idő után visszaköszön, hogy beleavatkoztál a természet rendjébe.
Leginkább a hormonháztartás felborulása fog előre nem ismerhető problémát okozni, amit utána már csak gyógyszeresen tudsz kezelni, de helyreállni sosem fog. Viszont mindig lesz újabbnál újabb problémád.
Gondolkodj el, mi ér többet! A menstruációs fájdalmak minden terhesség után változhatnak. Vagyis jó esélyed van rá, hogy ez a probléma megoldódik.
Ha az a bajod vele, hogy nem éppen a leggusztusosabb folyamat, akkor gondolj arra, hogy az orrfolyás sem az, még sem vágatjuk le az orrunkat miatta!
Egyébként ezt orvossal kellene megbeszélned.
A férfiak meg is hagyhatják a szakállukat. De egyébként sem kell minden nap. Meg amúgy se fáj.
Az orrfujásnál nem kell/nem muszáj megnézned a taknyodat. Meg a menstruáció amúgy is undorítóbb.
Nem akarok gyereket, nem is vállalhatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!