Mi okozhatja ezt a rövid menstruációt? Aggódom.
Sziasztok! Az utóbbi hónapokban észrevettem, hogy a szokásos 4-5 napos menstruációm 2-3 napra csökkent. Nem olyan intenzív a vérzés mint előtte, talán csak az első napon. A második napon már sokkal kevesebb, harmadik nap szinte semmi. Említettem az orvosnak, de azt mondta ne tulajdonítsak neki nagy problémát. Egyébként mindig megjön időben, és élénkpiros, vörös a színe.
Nincs diagnosztizált betegségem, talán annyit tudnék írni, hogy néhány erősebb szőrszálam van, de normál testalkattal rendelkezem.
Nem szedek gyógyszert.
Lassan aktuális lesz a baba kérdés, ezért nagyon aggódom.
Mennyire normális ez?
Köszönöm mindenkinek aki válaszol!
29N
Elmentél vérvételre hormon vizsgálatra?
Amúgy nem probléma a hossza. Teljesen normális, benne van a statisztikailag normális részben. Ha továbbra is hasonló időszakban jön meg (1-3 nap eltérés még megengedett általában), és megjön legalább 40 naponta (ezek a számok átlagok, sok eltérés lehet) akkor nem kell aggódni.
Van elővérzésed? Tehát vérzés előtt jön alvadtvér?
Azért ha valakinek nem a 2-3 nap a megszokott, akkor az jelenthet valamit.
Akár babát is.:)
Köszönöm a válaszokat!
Nem voltam még hormonvizsgálaton. Azt érzem, hogy változott valami az utóbbi fél évben, lassacskán a 30 felé. Egyszer volt olyan, hogy 1 héttel hamarabb megjött. Tamponhasználat befolyásolhat valamit? Elkezdtem az Ellen tampont használni, azóta is más.
Tesztet fogok csinálni, jövő tavasszal kezdenénk a baba projektet.
De most megijedtem, hogy nehogy legyen valami baj, és ne jöjjön össze a baba. :(
Mennyiségre is sokkal kevesebb, és nem húzódik el 4-5 napig, mint előtte.
Ma vagyok a 3. napon és ma már csak barnás folyásom volt, és szerintem holnap is ez lesz.
Megvárom a következőt, és utána elmegyek a nőgyógyászomhoz.
Mi a véleményetek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!