Fogamzásgátlóval hogyan lehet tolni a menstruációt?
Pontosan úgy ahogy az első mondja, csak ezt ne játszd el sokszor és számíts arra hogy a következő (eltolás utáni) menstruációd extraerős lesz.
Én 6 éve szedek fogamzásgátlót, inkább tamponoztam nyáron, vízben, mintsem véletlenül is bajt okozzak magamnak. Persze mindenkinek saját döntése, hogy mit tesz és mit nem, de lehetnek kellemetlen következményei
Ott max próbálkozhatsz a népi tanácsokkal, magasabb c-vitamin és társai. Tabival az egészet tudod “kihagyni” de utána az vissza fog ütni, hiszen a méhnyálkahártya ha nem válik le, akkor még vastagabb lesz és utána a vastagabb nyálkhártya leválás fájdalmasabb lehet, ha sokszor játszod ezt el, akkor meg még komolyabb bajok lehetnek. (Vittem be sürgősségire úgy lányt, hogy egész nyáron nem menstruált és az a 3-4 alkalom kihagyás épp elég volt a bajhoz)
Vagy marad a tampon. Azzal ugyanúgy lehet vízbe menni, ott csak a higíénás feltételeket kell megtartani vagy tampaxot kell kipróbálni, hogy melyik kényelmesebb. Nekem maradt az alkoholos fertőtlenítő, törlődkendő és úgy jött a tampon.
A citrommal meg ezekkel sosem próbálkoztam, mindig egy napon kb 13-15 óra között jött meg, úgyhogy pont haza tudtam érni. (Nem kellett semmilyen cuccot magammal vinni) Egyedül a menstruáció alatti edzéssel próbálkoztam és tudtam picit rövidíteni a dolgon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!