Mért vagyok rosszul a tampontól?
Az a helyzet, hogy nem bírom a tampont. De olyan szinten, hogy rosszul vagyok tőle amikor ránézek. Eddig csak betétet használtam , de most nyáron voltam rengetegszer kirándulni , Balatonon és mindig megvolt. és nagyon elegem van ebből.
Olvastam erről a tss-ről. amikor én próbáltam tampont használni elkezdtem szédülni, és szerintem kicsit felment a lázam is. de azt olvastam hogy a tss az akkor jön elő amikor már benned van a tampon. én addig nem jutottam el , azt mondja anyukám lehet csak idegesítem magam , vagy valamilyen fóbia. Ha valaki tud valami tanácsot adni, annak köszönöm.
:D nem értek én ehhez
nem tudom lehet láttad már ezt a linket, szerintem ha télleg vannak ilyen problémáid akkor menj el nőgyógyászhoz. ő biztos tud segíteni.
15,02 neked sincs tss-ed, az nem múlik el magától, és nem periodikusan jelentkezik, ha megkapod vagy kezelnek és meggyógyulsz, vagy nem kezelnek és meghalsz (de előbb-utóbb úgyis eljutsz a kórházig még élve).
Hasmenés első 1-2 nap gyakori, nem tudom, mitől van, talán a hormonok.
Picit hipochonder vagy. :) A TSS sokkot okoz, már nem élnél, nyugi. Emellett nagyon nagyon ritka betegség.
Ez inkább fóbiás félelem, ha gondot okoz, egy pár alkalommal pszichológussal célszerű konzultálni. Lehet valami tudattalan fantáziád a tamponnal kapcsolatban, vagy esetleg a hüvelybe hatolás miatt.
A szorongástól, amit átéltél nő a pulzus, a testhőmérséklet, vérnyomás, ezért kezdett el rólad folyni a víz, ezért érezted magad melegnek. Ezek vegetatív reakciók, amiket a szorongás okoz.
jaaaj ne ez megnyugtatott nagyon :) köszi
hát akkor valahogy hozzászoktatom magam. felkeresek egy szakembert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!