Mért van az, hogy rosszul vagyok a tampontól?
Felrakjam neked? :)
NA de viccen kívül: miért nem jó a betét?
Én is így voltam vele.
Pont 2éve Olaszországba voltam és akkor megvolt,és hát ugye tengerpart meg minden ami kell.Nem akartam kihagyni ezeket,ezért mondta anya,hogy használjak tampont.
Na hát akkor kipróbáltam,és alig vártam,hogy kiszedjem onnan.
Azóta már használok tampont,de nagyon sokáig "féltem" felhelyezni a rossz élmény miatt :D
16/L
jó a betét, de nagyon félek, hogy átázik:S
de én úgy érzem rosszul magam, hogy olvasgatom, hogy kell felrakni és éreztem, hogy a kaja már jött fel....:S
Én először csak pozitív dolgokat olvastam a tamponról,hogy nem lehet érezni,olyan mintha nem is menstruálnánk stb. és elhatároztam,hogy kipróbálom.Aztán amikor odajutottam megpróbáltam felhelyezni ahogy az utasításban olvastam de egyszerűen nem ment.Aztán kivettem és mikor láttam,hogy véres a kezem rosszul lettem.
Mindig is utáltam a vért...egyszerűen nem tehetek róla.
Aztán megbarátkoztam a tamponnal és már a vér látványa sem aggaszt.
(Sőt,mostanában rákattantam a kórházas sorozatokra).
15/L
én is 13 vagyok, és kipróbáltam a tampont. am a vértől én is rosszul vagyok, főleg mikor kihúzom és látom h megtelt:S
de nem aggaszt, gyorsan teszek fel másikat:)
azt se tudom hova kell feltenni
melyik lyukba? xD
jesszusom...még én is tudom, pedig fiú vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!