Gynoflor használata segíthet visszatérő gyulladás esetén?
Hiába használod, akkor, éppen helyreállítja, de nyilván valami örökké felborítja, vagy valahonnan mindig visszafertőződsz.
Kéne tudni pár dolgot ahhoz, hogy igazán segíteni lehessen.
Amikor ilyen problémád volt és voltál orvosnál, csináltak tenyésztéses vizsgálatot? Vagy csak kaptál egy kúpot?
Élsz nemi életet, van partnered? A partnered kezelve volt?
Mit használsz menstruáció alatt? Betét, tampon?
Milyen anyagú fehérneműt használsz? Milyen hőfokon mosod a fehérneműket, törölközőket?
Őszintén szólva nem vagyok 100%ig képben a vizsgálatokkal, de igen, csináltak tenyésztést is. Legelőször egy durva antibiotikum kúra után jött ki gombás fertőzésem, ezzel kezdődött ez az egész kálvária. Kaptam rá kevert kúpot, a gomba elmúlt. Aztán következő menstruációmkor ismét viszketett es égett, visszamentem. Volt, hogy kiújult a gomba, olyankor kevert kúpot kaptam, illetve szájon át szedhető gomba elleni gyógyszert, amit a barátom is kapott, akivel azóta is együtt vagyunk. (Egyébként minden alkalommal írtak fel neki is gombaölőt, hogy ne fertőzzön vissza.) De már a kapcsolatunkat is kezdi megviselni, eleve ritkán találkozunk, de olyankor sem tudunk együtt lenni, mert fáj az együttlét.
Nagyon sokszor kaptam ugyanazt a kevert kúpot, mert a dokim arra esküszik. Sokadik próba után megkértem, hogy próbáljunk ki mást, akkor Macmirrort kaptam. A kezelés alatt jó volt, utána kezdődött elölről. Ezek mellett próbáltam mindenféle vény nélkül kaphatót is, a doki javaslatára, magamtól nem szerettem volna kísérletezni. Most egy csoportban olvastam, hogy esetleg ez a Gynoflor segíthet, de félek, hogy csak rontanék a helyzeten, mert most hálisten nem olyan elviselhetetlen a fajdalom, mint jó néhányszor volt, de nyilván bármit megtennék, hogy végre búcsút inthessek ennek az egésznek.
Menstruáció alatt mindig betétet használok. Fehérneműkből pedig csak pamut darabjaim vannak, soha nem hordok műszálasat, amióta tart ez a dolog azóta pedig különösen odafigyelek, a tangákat teljes mértékben elhagytam. A mosásban nem vagyok teljesen biztos, mert többnyire anyukám intézi a mosást, de szerintem kb 40 fokon mosunk.
Szóval ami leginkább zavar, hogy már elképzelni sem tudom mi váltja ki folyamatosan a dolgot, mert minden apróságra igyekszem odafigyelni, de valószínűleg nem lehet véletlen, hogy a menstruációm után jelentkezik a fájdalom. Korábban gondoltam az együttlétekre is, hogy azok váltják ki, de két hónapja nem találkoztam sajnos a barátommal, viszont most is faj, így szerintem ez is kizárható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!