Visszatérő hüvelygyulladás?
Szia!
Én is hasonló cipőben járok.
Van egy nagyon fontos dolog amit nekem 2orvos is mondott de sose tartottam be: diéta!
A kezelés alatt nem lehet enni szénhidrátot, csak minimálisat. El se hinnéd hogy egy egyszerű tejeskávéban vagy szendvicsben de a gyümölcsben is mennyi van!
Szóval ilyenkor minimum, de egyébként hónapokig javasolják, Candida diétát kéne tartani.
Emellett válts dokit. Nekem a jelenlegi adott szájon át szedhető gyógyszert, hüvelykrémet, külső kenőcsöt meg utana Micovagot kiegészítőnek. A gyógyszeres kúra 1honap, heti 1 kapszula.
Bugyikat 60fokon mosd, majd vasald át őket.
De mondom a diétát sajnos nem ússzuk meg :(
El magyarázta az orvos hogy miért van ez: a gomba az egyszerű szénhidrátból táplálkozik.
Viszont szerintem vetess kenetet. Ha kell magán orvosnál(bár nekem sztk ban is megcsinálták) vagy menj a bőr és nemibeteg gondozóba, ott is kivizsgálnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!