Krónikus hólyaghurut és hüvelygyulladás? Mi a megoldás?
Kedves kérdező! Helyrejött azóta? Kiderült végül, hogy mi volt a probléma?
Nekem is ugyanezek a panaszaim és a hüvelygyulladásra minden alkalommal csak felírnak valami gyógyszert, hüvelykúpot. A hüvelyi tenyésztés negatív lett baktériumra és gombára. 8-szor voltam nőgyógyászaton az elmúlt 4 hónapban és nem tudják pontosan mi lehet a baj, a cytológiám negatív volt, A menzeszem napra pontos, odafigyelek a higiéniára és 2-3 liter vizet iszok, 1,5 éve tőzegáfonya kúrát csinálok. A párom is volt vizsgálaton, minden negatív lett neki és nincs nemi betegségre tünetem. Sajnos a visszatérő hólyaghurutos tüneteim: gyakori vizelési inger, folyamatos égő érzés, kifejezetten pisiléskor és utána jobban fáj, alhas fájdalom és hüvelygyulladás, annyira, hogy egy hüvelyi probios tablettát se tudok fájdalom nélkül feltenni. Ez már 4. hónapja tart és nem tudtak eddig segíteni. :( Urológián voltam, negatív lett a vizelet tenyésztésem baktériumra és gombára. Tud valaki tanácsot adni vagy volt hasonló panasza?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!