Hogyan vethetnék véget a visszatérő petefészek-gyulladásomnak? Mitől lehet, és hogy lehet VÉGLEG megszüntetni?
Hány éves vagy most?
Hogyan kezdődött? Az elsőt mi előzte meg?
Ülőfürdővel.
Ld. Maria Treben könyvét!
Termálvíz is segít, vannak kifejezetten női szervekre gyógyhatásúak.
És a szellemgyógyítás.
3: Írnál erről többet is? Illetve tudsz erről többet is?
Engem is elkezdtek kivizsgálni hasi panaszokkal, és ez nagyon illik rám, amit írsz!
És honnan tudod ezeket?
21 éves vagyok, akkor kezdtem gyanakodni, hogy ez már nem lehet 'normális' fájdalom, amikor az ágyból nem bírtam kikelni és kivert a víz olyan fájdalmaim voltak. Aztán jött az ájulás közeli állapot, hányás, hasmenés. Elmentem orvoshoz, kiderült, hogy ez a bajom, és ezeket kaptam rá. 1 hónapig nem is volt görcsöm, aztán megint kialakult. Nincs szükségem újabb antibiotikum-kúrára, hogy tönkre tegyem a szervezetem, meg gyógyszerekre. Valami természetes gyógymódod akarok.
Ez a gyógyfürdő jól hangzik, már én is gondolkodtam rajta, köszönöm a válaszokat.
Csak nem tudom, hol van Budapesten erre való termálvíz, medence. Kerestem a neten, de nem találtam. Ha tudsz valamit, írd meg ide is, légy szíves!
Nekem is aktuális.
3. vagyok:
Unokatesómnak voltak gyomorpanaszai, aztán kiderült, hogy az egyik fogával van a baj. A gyulladások képesek testen belül fertőzni. Hogy a stressz tesi tüneteket is képes okozni, azt sajnos saját káromon tanultam meg.
Szorulás is okozhat hólyaghurutot, mert közel vannak egymáshoz, így a széklet átfertőzhet.
Egyszer olvastam olyanról, hogy a petefészekben kialakulhat olyan daganat, ami jóindulatú, normális csak nem odavaló szövetek alakulnak ki. Ezt nem azért írom, mert neked ez van, csak a témával kapcsolatban eszembe jutott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!