Hogyan kell fogyasztani cickafark-palástfű teákat?
Figyelt kérdés
1 éve próbálkozunk a babával és a menzeszem is rendszertelen. Volt hormonvizsgálatom (a tesztoszteronom magas). Sajnos a koronavírus helyzet miatt nem tudtam visszamenni az eredménnyel, és egy darabig nem is fogok tudni.
Olvastam, hogy jó hatással van a szervezetre és a ciklusra, hogy ha az ovulációig cickafarkteát, ovuláció után pedig palástfű teát fogyasztunk.
De mi a helyzet akkor, ha nem tudjuk, hogy mikor ovulálunk? Sajnos nem tudom kiszámítani, egyszer próbálkoztam ovu teszttel, de sikertelenül.
Köszönöm előre a segítségeteket!
Egyenlőre, amíg nem lehet orvoshoz eljutni, próbálkozom a természetes gyógymódokkal.
2020. ápr. 24. 09:03
1/3 anonim válasza:
És tavkonzultalni sem tudsz? Pajzsmirigyedet nézték már? Mert az is eléggé megakadályozza a megtermekenyulest ha nem jók a hormonszintek.
3/3 anonim válasza:
Én szedtem barátcserje kapszulát, csak úgy, mert hogy kicsit helyretegyem magam, szerintem jó. Nézz utána a barátcserjének.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!