Sziasztok! 57 napja jött meg utoljára. Eddig 27 napos volt a ciklusom. Voltam orvosnál, annyit mondott, hogy elég vastag a méhnyálkahártya. Terhesség kizárva. Norcolutot kéne szednem, de őszintén szólva nagyon nem szeretném. Az csak egy újabb hormon löket lenne, amit az én szervezetem nem bír. Már a fogamzásgátló is úgy felborította a hormonháztartásom, hogy kaparás lett a vége. Másik orvoshoz nincs lehetőségem elmenni,de ha lehet, mindenképp valami természetesebb megoldást szeretnék. Kb fél év múlva, a babapojectet is szeretnénk elkezdeni, de félek, ha a hormonok miatt megint kaparás lesz a dologból, akkor az nagyon megnehezíti a dolgot😞 tudnátok tapasztalatokat írni? Olvasgattam, de nem tudom, hogy erre Cickafark vagy palástfű lenne-e jobb. De bármi jöhet, ami segíthet! Eléggé elkeseredtem😓😟
Mivel hamarosan babát terveztek, ezért jobban jársz, ha Norcolutot kapsz. Kvázi újra indítja a ciklusodat. Nekem két hónappal később már pozitív volt a tesztem. 😊
A teák és gyógynövények azért nem jók, mert csak enyhe dózisban kapod. Egy picit rásegít a természetes folyamatokra. Egyáltalán nem kiszámítható, hogy mekkora adagban jut be. Ráadásul azt se tudod, hogy miért maradt ki egy ciklus. Ha nem célzottan használod, ugyanúgy árt, mint ha alacsony vérnyomásra vérnyomáscsökkentő teát innál. Hormon, hormon, de melyik? Alacsony vagy túl magas a szintje?
Nem érdemes belekavarni a ciklusodba, mert lehet, hogy nem hogy fél év múlva, de jövőre se tudsz teherbe esni.
2019. máj. 30. 22:27
2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors választ 🙂 kicsit még olvasgattam, szerintem akkor reggel ki is váltom, nem szeretnék kockáztatni 🙂
2019. máj. 30. 22:59
3/5 anonim válasza:
Figyelj ha nyálkahártyád nem válik le akkor örülj hogy gyógyszert kapsz és nem kaparni küld egyből
A cickafark nem fogja elindíta most szólok de a görcsöknek és az emésztésnek tök jó,
2019. máj. 30. 23:26
4/5 A kérdező kommentje:
Na, ma reggel végre megjött. Nem is értem amúgy, semmi jele nem volt de nagyon örülök neki. Így arra jutottam, hogy ha elmúlik, vissza megyek az orvoshoz egy vizsgálatra, hátha rendben lesznek a dolgok. Akkor úgyis mondja a továbbiakat. Köszönöm szépen a válaszokat 🙂
2019. máj. 31. 09:54
5/5 anonim válasza:
Végül szedtél valamit ami segített meghozni? Mennyire vastag a nyalkahartya?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!