Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Most menstruálok 3 szor Jó e...

Most menstruálok 3 szor Jó e a tampon?

Figyelt kérdés
És szeretnék tamponra váltani mer a betét nagyon nem kényelmes éjjel is 2 kellett cserélnem. Amikor a tampont felteszem a fáj? Minivel kezdem minden kép milyen tamasztalataitok vannak a tamponnal?
2020. ápr. 20. 06:03
 1/4 anonim ***** válasza:
60%
Nem fáj, miért fájna? Ha jól helyezed fel, nem érzed, hogy ott van. A mini meg max az utolsó napokra jó, én sosem használtam. 2-3 nap még a super is kevés...
2020. ápr. 20. 06:19
 2/4 anonim válasza:
100%
Első alkalommal mindenképp minivel kezdd. Olvasd el nyugodtan a dobozban levő tájékoztatót, abban van kép is a leírás mellett. Szerintem megéri váltani. Az, hogy később mekkora méretű tampont kell venned, neked kell kitapasztalni, de célszerű a legkisebbel kezdeni. Anno én láttam külön tiniknek valót, az még kisebb volt, mint a mini, nem tudom, van-e még. De csak minit vennék a helyedben egyelőre, hiszen írtad, hogy nemrég kezdtél menstruálni.
2020. ápr. 20. 07:12
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Super tuti nem kell, inkabb csereld gyakrabban a kisebbet. Nem biztos, hogy akarsz te kihuzni egy akkora megtelt tampont magadból. Ha nem megy allva, probald fekve eleinte, jobban ellazulsz.

Ha jól teszed be, nem fáj. Ha lejjebb csúszik,hamar tör, faj, beljebb kell nyomni.

Mindig nezd meg a madzagot előtte,huzd meg, hogy nem jon-e ki.

2020. ápr. 20. 08:03
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
A taponnal ugyanúgy elázol, ha nem cseréled elég gyakran. Ejszakára ele érdemesebb betéttel együtt használni. Kezd úgy, hogy csak otthon használid, hogy kitapasztald, mennyire sűrűn kell cserélned. A minit lehet 1/2-1 óránként, úgyhogy normál is legyen mindenképp.
2020. ápr. 20. 10:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!