Kis puha fájdalmas és apró csomó a bal hónaljban, mitől?
17 hónapja szültem, tavaly májusban még szopatás alatt lét egy kis ciszta a bal mellemben, azóta 3 uhn voltam és legutóbb 2 hónapja voltam kb és mikor hazaértem aznap este tapintottam ki egy kis puha csomót a bal hónaljbamban, szerintem ez nyirokcsomocska és pont abban a hónaljban amiben van a kis ciszta, AZNAP este mikor az uhn azt mondták minden rendben.
És azóta is ott van és ha megnyomom fáj tipikus nyirokcsomocska fájdalom. Most menjek megint nezessem meg mikor aznap vettem észre hogy az uhn megneztek és mindent rendben találtak.. 21 vagyok és fájdalmat okoz ez a kis csomó a hónaljban mindig akit fáj miatta nem a ciszta hanem ez a kis nyirok sok ha egyáltalán az, és még mindig van pár csepp tej is nyomásra annak ellenére hogy már közel egy éve nem szoptatok. Nem hiszem el 2 hónapja nézettem meg és még a vizsgálat estéjén megjelenő ott ez a kis puha csomó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!