Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Kis puha fájdalmas és apró...

Kis puha fájdalmas és apró csomó a bal hónaljban, mitől?

Figyelt kérdés

17 hónapja szültem, tavaly májusban még szopatás alatt lét egy kis ciszta a bal mellemben, azóta 3 uhn voltam és legutóbb 2 hónapja voltam kb és mikor hazaértem aznap este tapintottam ki egy kis puha csomót a bal hónaljbamban, szerintem ez nyirokcsomocska és pont abban a hónaljban amiben van a kis ciszta, AZNAP este mikor az uhn azt mondták minden rendben.

És azóta is ott van és ha megnyomom fáj tipikus nyirokcsomocska fájdalom. Most menjek megint nezessem meg mikor aznap vettem észre hogy az uhn megneztek és mindent rendben találtak.. 21 vagyok és fájdalmat okoz ez a kis csomó a hónaljban mindig akit fáj miatta nem a ciszta hanem ez a kis nyirok sok ha egyáltalán az, és még mindig van pár csepp tej is nyomásra annak ellenére hogy már közel egy éve nem szoptatok. Nem hiszem el 2 hónapja nézettem meg és még a vizsgálat estéjén megjelenő ott ez a kis puha csomó.

2020. ápr. 11. 22:38
 1/4 A kérdező kommentje:
Mondom aznap nézte meg a doki az uhval és nyilván a hónaljam is megnezte és még aznap este megjelenik ez a kis nyirokcsomo duzzanat.
2020. ápr. 11. 22:42
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Mindenféleképp menj vissza az orvoshoz, vagy akár egy másikhoz. Addig igyál szurokfű teát, az tisztítja a nyirokrendszert és helyreállítja a felborult hormon háztartást.
2020. ápr. 11. 22:47
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Még elmúlhat pár nap alatt, nekem is nagyon fájt ugyanilyen kis csomó, orvosnak mutattam, nem szólt rá semmit. Hónapokig nem múlt, nekem stressz miatt lehetett, ez húsz éve volt, semmi bajom azóta sem, negyvenplusszos vagyok. De nézesd meg azért.
2020. ápr. 11. 22:55
 4/4 A kérdező kommentje:
Sokszor úgy fáj mintha még tej lenne benne sok és van is pár csepp nyomára mintha be lenne szorulva
2020. ápr. 12. 00:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!