Nem múló nyirokcsomó duzzanat a hónaljban. Mit tegyek? Van erre valami gyógyír amitől visszahúzódik?
Figyelt kérdés
Hónapok óta vettem észre a csomót, egy cm-nél nincs nagyobb, néha fájdogál, de nem zavaró.
Már mindenféle orvosnál voltam, háziorvos, nőgyógyász, uh, mammográfia, stb.
A csomó mozog, puhás tapintású, gépek orvosok azt mondják nincs baj. “Nyugodjak meg, mert semmiképp nem rákos elváltozás, kicsivel nagyobb mint az átlagos nyirokcsomók, amúgy is vékonyka vagyok, ezért ilyen jól tapintható.”
Akkor mégis miért nem múlik már el? Az uh-s orvos azt mondta azért mert a szakmám miatt a kezem állandóan fertőzésekkel találkozik... “köszi”
Mégis mit kéne tennem, hogy elmúljon? Valamiért nem bírom elhinni hogy ez normális lenne, de ha már több orvos is ezt mondja... (???)
2018. nov. 12. 08:57
1/3 anonim válasza:
Aspiracios citologia történt? Vettek mintát belőle? Csakis ez döntheti el, hogy negatív e. Ne hagyd magad lerázni. Én elmennék vele az onkologiara.
2/3 A kérdező kommentje:
Azért nem küldtek tovább, mert nem találtak semmi különösebben egy az átlagos méretnél jobban tapintható, puha, jól mozgatható nyirokcsomónál...
2018. nov. 17. 10:48
3/3 anonim válasza:
A honaljban lévő nyirokcsomot akkor is meg kéne szurni. Én biztos elmennék vele, mert az életem fontosabb. Mammográfia ultrahang és citologia.Onkologushoz nem kell beutaló, elmehetsz magadtól is. Megéri várni és kockáztatni? A citologia fajdalmatlan semmilyen kockázata nincs, előnye annál több. Nekem kétszer is csináltak már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!