Pattanásos csomó a herémen?
16 éves vagyok, szóval még fiatal. Ma, amikor aludtam, elkezdett csípni, égetni a herezacskóm.
Gondoltam, nem vészes, mindjárt elmúlik, tehát aludtam tovább. Később már nem bírtam ki ezt a kellemetlen csípős, égető érzést, így felkeltem és megnéztem a herezacskómat. Ha jól láttam, kicsit piros volt a herezacskóm, de viszont semmi különöset nem láttam rajta, ott sem volt semmi, ahol a csípős érzés jött. Aludtam tovább, reggel felkeltem, nem éreztem semmilyen csípős érzést, amikor megmozdultam, előjött ugyanaz a kellemetlen érzés. Nos, megnéztem és kicsit megijedtem..
A bal herémen, kívül egy (kettőt láttam de lehet csak az ijedtség miatt) kis, átlátszó, puha csomót láttam azon a helyen, ahol csípett, égetett. Utánna meg körül vizsgáltam a herezacskómat, nem találtam más csomót, viszont még a herezacskóm alján, a közepén ugyanolyan csípős érzést éreztem, amikor hozzányúltam. Utánanéztem a neten, sokféle típusa volt, gyulladás, rosszabb esetben rák, de volt köztük olyan is, ami meddőséget okozott, nagyon megijedtem, ezek nagyon megütöttek engem, könyörögtem, hogy ne történjen velem ilyen.
Most csak egy csomót látok, ugyanolyan, puha, átlátszó, nem tudom mi lehet benne, levegő, folyadék, hozzáérek nem fáj, a mérete kicsit nagyobb lett szerintem, a mérete kb mint egy borsó, remélem elmúlik pár napon belül, mert nagyon félek, de először hozzátok fordulok hátha tudtok ebben valahogy segíteni, mi lehet az oka, mik a tünetei, amiktől nagyon félek, és hogyan lehetne kezelni.
Válaszotokat nagyon megköszönném!
bőrgyógyászatra menj el
lehet allergia, melegtől, ételtől
pattanás
vagy bármi
nem borotváltad le mostanában?
biztos hogy nem rák
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!