Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Pattanásos csomó a herémen?

Pattanásos csomó a herémen?

Figyelt kérdés

16 éves vagyok, szóval még fiatal. Ma, amikor aludtam, elkezdett csípni, égetni a herezacskóm.

Gondoltam, nem vészes, mindjárt elmúlik, tehát aludtam tovább. Később már nem bírtam ki ezt a kellemetlen csípős, égető érzést, így felkeltem és megnéztem a herezacskómat. Ha jól láttam, kicsit piros volt a herezacskóm, de viszont semmi különöset nem láttam rajta, ott sem volt semmi, ahol a csípős érzés jött. Aludtam tovább, reggel felkeltem, nem éreztem semmilyen csípős érzést, amikor megmozdultam, előjött ugyanaz a kellemetlen érzés. Nos, megnéztem és kicsit megijedtem..

A bal herémen, kívül egy (kettőt láttam de lehet csak az ijedtség miatt) kis, átlátszó, puha csomót láttam azon a helyen, ahol csípett, égetett. Utánna meg körül vizsgáltam a herezacskómat, nem találtam más csomót, viszont még a herezacskóm alján, a közepén ugyanolyan csípős érzést éreztem, amikor hozzányúltam. Utánanéztem a neten, sokféle típusa volt, gyulladás, rosszabb esetben rák, de volt köztük olyan is, ami meddőséget okozott, nagyon megijedtem, ezek nagyon megütöttek engem, könyörögtem, hogy ne történjen velem ilyen.

Most csak egy csomót látok, ugyanolyan, puha, átlátszó, nem tudom mi lehet benne, levegő, folyadék, hozzáérek nem fáj, a mérete kicsit nagyobb lett szerintem, a mérete kb mint egy borsó, remélem elmúlik pár napon belül, mert nagyon félek, de először hozzátok fordulok hátha tudtok ebben valahogy segíteni, mi lehet az oka, mik a tünetei, amiktől nagyon félek, és hogyan lehetne kezelni.

Válaszotokat nagyon megköszönném!

2018. jún. 28. 10:24
 1/7 anonim ***** válasza:
ez a bőrödön vagyis a zacsid bőrén van? nem lehet csípés?
2018. jún. 28. 11:29
 2/7 A kérdező kommentje:
Igen a bőrömön van, először én is gondoltam, hogy valami csípés, de utánna megjelent az a csomó szerűség, aztán kételkedtem.
2018. jún. 28. 12:14
 3/7 A kérdező kommentje:
Segítsetek könyörgöm már a herezacskóm vörös egy kicsit és kezdenek kijönni újabb csomók! ;(
2018. jún. 28. 12:55
 4/7 anonim ***** válasza:
A rák nem két nap alatt alakul ki, nem kell egyből a legrosszabra gondolni, viszont orvosnak meg kell mutatni. Bőr- és nemibeteg gondozó menj, beutaló nem kell.
2018. jún. 28. 13:06
 5/7 anonim ***** válasza:

bőrgyógyászatra menj el

lehet allergia, melegtől, ételtől

pattanás

vagy bármi

nem borotváltad le mostanában?

biztos hogy nem rák

2018. jún. 28. 15:53
 6/7 anonim ***** válasza:
Azóta van valami fejlemény,hogy vagy? Fontos, hogy ne piszkáld őket, és ne próbáld meg kinyomni sem, ha hozzájuk értél moss kezet!
2018. jún. 28. 19:11
 7/7 A kérdező kommentje:
Azóta jól vagyok, vagyis én úgy gondolom, amikor reggel kijött az a csomó, később megfeledkeztem róla egész napig, este vettem észre, hogy már nincs ott, kilyukadhatott, azóta nem jött ki új, de ha jól látom csak kis csomók vannak amiket alig látni. Azért a herém közepén, alul ha megérintem, akkor kicsit fáj, de remélem elmúlik majd, a herezacskóm ugyanolyan kicsit vörös, de lehet ez normális (nem nagyon vörös, épp hogy piros).
2018. jún. 29. 15:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!