Mit csináljak hogy ne legyen a fenekem ennyire pattanásos?
Figyelt kérdés
Én már tenyleg nem tudom mit csinaljak vele ,strandra se merek így menni ... tavaj sem tudtam menni a strandra ez miatt mert nagyon pattanásos egyszer kicsit elmulik utánna megint vissza jon nagy feher pattanás ,kicsi pattanás meg ilyen pöttyök tudnátok valami cuccot rá ajánlani nagyon fontos 18 L2018. máj. 28. 13:34
1/2 anonim válasza:
Ha nem nudista strandra mész, akkor nem tudom, mi a gond. Amúgy a pattanások szerintem szexik. De ha nagyon zavar, menj el a bőrklinikára. :)
2/2 anonim válasza:
Szia! Fél évet vártam bőrgyógyászra, ahol a doki csak egy pillantást vetett a hátamra és felírt valami kenőcsöt... Nem használt, és amúgy sem a tünetek kezelése miatt mentem oda, hanem, hogy megtudjam mitől lehet.
Extrém pattanásos (volt) a hátam, azonban múlt héten hallottam buszon, hogy a hagyma segít. A vacsim kétnaponta mindig ez: fél vöröshagyma, fél lilahagyma, két gerezd fokhagyma és valamennyi erős paprika - persze kenyér mellé.
Meglepő, de fele annyi pattanás sincs a hátamon, szóval én nem hagyom abba ezt az étrendet, szerintem próbáld ki, semmit sem veszítesz vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!